Филтрирай
Цена
447лв.780лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Помпи за фекални води

Помпи за фекални води • Ниски цени — Коледжиков

Фекална помпа

Асортиментът ни включва помпи за фекални води с режещ нож и мелачка от доверени производители. Основните им предимства са производителност, висока мощност на двигателя и надеждна работа. Предлагаме много издръжливи помпи, пригодени за дългосрочна работа, подходящи за използване както от битови потребители, така и от промишлени или селскостопански производители.

Помпи за фекални води на достъпни цени от koledzhikov.bg

Помпите, оборудвани с режещ нож правят изпомпването на гъсти течности и консистенция много по-лесно и преди всичко елиминират риска от повреда на самото устройство на помпата. Използват се при канализации, които не съдържат абразивни материали, като пясък.

Помпите за фекалии и се различават по максимална производителност, височина на повдигане, мощност на двигателя и режещите механизми. Всеки продукт е внимателно описан от нас, което улеснява избора ви.

Други приложения на съвременните помпи за мръсни води:

В зависимост от типа, може да използвате фекална помпа за изпомпване на води в друга среда. Например, подходяща е още за:

 • Подземни води;
 • Чисти и отпадъчни води;
 • Отводняване на дренажни канавки;
 • Изпомпване на вода от наводнени помещения;
 • Работа в пречиствателни станции за отпадни води.

Нашите помпи за фекални води намират приложение в различни области, главно - домашни стопанства, ферми, строителни фирми и общински предприятия. Тяхната достъпна цена ги прави много привлекателни за обикновените потребители, които се нуждаят от този тип помпа при спешни случаи.

Предлагаме помпи за фекални води марка KARCHER, KOSHIN, RAIDER, JIADI, GARDENA, PEDROLLO, PENTAIR, GRUNDFOS, HAITUN, LEO, FRANKLIN ELECTRIC, MAKITA, TSURUMI, CITY, COELBO,, AL-KO, AQUASYSTEM, NOCCHI,BONEZZI, SPERONI, ELENTEK, FLUX, UMBRA POMPE и WILO са марките, на които може да се доверите.

Още за домакинството и бизнеса: 

Генератори за ток

Електро и пневматични инструменти

Пречистватели на въздух

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички