Филтрирай по:
Цена
447 лв. 780 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Помпи за фекални води

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)
Помпи за фекални води на Топ Цени — Коледжиков

Фекална помпа

Асортиментът ни включва помпи за фекални води с режещ нож и мелачка от доверени производители. Основните им характеристики са отличните параметри, производителността, високата мощност на двигателя и надеждната работа. Предлагаме Ви много издръжливи помпи, пригодени за дългосрочна работа, което ги прави подходящи за използване както от битови потребители, така и от промишлени или селскостопански производители.

Помпи за фекални води от koledzhikov.bg

Помпите оборудвани с режещ нож правят изпомпването на гъсти течности и консистенция много по-лесно и преди всичко елиминират риска от повреда на самото устройство на помпата. Използват се при канализации, които не съдържат абразивни материали, като пясък. Помпите за фекалии и се различават по максимална производителност, височина на повдигане, мощност на двигателя и режещите механизми. Всеки продукт е внимателно описан от нас, което улеснява избора Ви.

Приложение на фекални помпи

В зависимост от типа, може да се използва и за изпомпване на води в други среди. Например може да се използват за:

  • Подземни води;
  • Чисти и отпадъчни води;
  • Отводняване на дренажни канавки;
  • Изпомпване на вода от наводнени помещения;
  • Работа в пречиствателни станции за отпадни води.

Нашите помпи за фекални води намират приложение в различни области, главно сред лично стопанство, фермери, строителни фирми и общински предприятия. Тяхната цена също ги прави много привлекателни за обикновените потребители, които се нуждаят от този тип помпа при спешни случаи.

KARCHER, KOSHIN, RAIDER, JIADI, GARDENA, PEDROLLO, PENTAIR, GRUNDFOS, HAITUN, LEO, FRANKLIN ELECTRIC, MAKITA, TSURUMI, CITY, COELBO,, AL-KO, AQUASYSTEM, NOCCHI,BONEZZI, SPERONI, ELENTEK, FLUX, UMBRA POMPE и WILO са марките, на които може да се доверите.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички