Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
57лв.3628лв.

HYUNDAI

HYUNDAI

HYUNDAI България

Това е бранд, който се развива бързо в Европа. Освен внос и продажба на автомобили, в България HYUNDAI разпространява своята строителна техника, промишлено оборудване и градински машини. Отличителни характеристики за всички продукти на марката са качество, отлична цена, поддръжка и обслужване. Най-важното е, че те са предназначени за всички - любители и професионалисти. Асортиментът от продукти на компанията включва:

  • Генератори - Монофазни и трифазни, започващи от мощност 6 kVa до 120 kVa. Компанията разполага с бензинови, дизелови, инверторни и обезшумени генератори за индустриални, домашни, офис или бизнес решения;
  • Водоструйки - Преносими бензинови и дизелови модели. Идеалното решение на всички Ваши нужди за почистване от автомобила до вътрешния двор;
  • Помпи за вода - Пълна гама от потопяеми и дренажни водни помпи. Идеални са за всичко от изпомпване на чиста до мръсна вода за битови, търговски или селскостопански цели;
  • Компресори за въздух  - Динамично разширяваща се гама от компресорна техника за битово и професионално приложение;
  • Градинска техника - Изчерпателна селекция от машини, предназначени да направят Вашата градинарска работа бърза и лесна. От косачки и резачи до тримерите за трева и мотофрези, гамата от градински машини HYUNDAI разполага с всичко необходимо, за да изглежда градината Ви добре. 
Соларен генератор за ток HYUNDAI HY-HPS1100

Генератор за ток HYUNDAI HY-HPS1100 включва технология за активиране и спиране, която ви позволява да бъдете независими от електрическата мрежа и да останете захранени с ел енергия, при временни и внезапния спирания.

HYUNDAI
Редовна цена 2 550.00 лв.
Цена 2 473.50 лв.
  • -3%
Бензинов монофазен генератор за ток HYUNDAI HY 9000 LEK

Бензинов генератор за ток HYUNDAI HY 9000 LEK разполага със система, която регулира напрежението по време на експлоатация, като по този начин защитава захранваното от него оборудване. 

HYUNDAI
Редовна цена 1 990.00 лв.
Цена 1 930.30 лв.
  • -3%
Бензинов монофазен генератор за ток HYUNDAI HY10000 LEK

Бензинов генератор за ток HYUNDAI HY10000 LEK има ръчен и електрически стартер и AVR система, упражняваща постоянен контрол над напрежението по време на работа.

HYUNDAI
Редовна цена 2 380.00 лв.
Цена 2 308.60 лв.
  • -3%
Бензинова помпа за чиста вода HYUNDAI HY 40/2

Водна помпа HYUNDAI HY 40/2 е бензинова машина, предназначена за изпомпване на чиста и леко замърсена вода, с максимален диаметър на твърдите частици до 8 милиметра.

HYUNDAI
Редовна цена 340.00 лв.
Цена 329.80 лв.
  • -3%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички