Филтрирай
Цена
58743лв.185780лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Камиони

Камиони на Топ Цени — Коледжиков

Как ще Ви послужи камион в ежедневната работа

Камиони и превозни средства с малка и голяма каросерия често се използват от служители по поддръжка на градински площи, строители и озеленители. Едно от най-важните неща, от които се нуждаят градинарите и озеленителите в ежедневието си е подвижна платформа, благодарение на която съдържанието се изсипва лесно на земята. Изискванията към един камион варират значително в зависимост от нуждите на строителната площадка или обема на работа на озеленителя.

Товарен автомобил за всяка нужда

Важни фактори за камионите:

  • Тъй като транспортирането на строителни материали и градински отпадъци е обвързано с остатъчна влага в каросерията е необходимо да се помисли от какъв материал да бъде тя;
  • Друг момент, който трябва да се има предвид при закупуване на един камион, е допустимото общо тегло. Максималният полезен товар трябва да се предвиди да не надхвърля възможностите на превозното средство;
  • От значение е и дължината на натоварване на платформата.

Камиони от Коледжиков

В допълнение към тези основни фактори, които са в центъра на вниманието при закупуване на мини камион за извършване на озеленителни или строителни дейности може да изберете и нивото на оборудване. Днес производителите често предлагат екстри, които преди са били известни само в автомобилния сектор. Предлагаме Ви дизелови мини камиони марка GRILLO, които притежават отлични параметри, товароносимост, издръжливост и висока скорост.

Камион - машина за унищожаване на плевели с гореща вода OELIATEC MOLLEN ARTIFLEX

Машина за унищожаване на плевели с гореща вода OELIATEC MOLLEN ARTIFLEX разполага със собствено превозно средство тип електрическо камионче, с ограничение на скоростта до 25 километра в час.

OELIATEC
Цена 185 780.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички