Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
1257лв.7390лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Дизелови помпи

Дизелови помпи за вода на достъпни Цени — Коледжиков

Дизелова помпа за голямо натоварване

Ако дизелът е Вашето гориво, с което искате да захранвате водната си помпа разгледайте нашият богат асортимент. Всички дизелови помпи за вода имат здрави и устойчиви механични уплътнения, които издържат на корозия, износват се по-малко и се нагряват до по - висока температура. Подходящи са за тежки приложения и сериозно натоварване, като изпомпване на замърсени и абразивни течности. Работното колело и здравият корпус са с минимизирани вибрации, което им позволяват да издържат много по-дълго при изпомпване на огромни количества течност.

При избора на дизелова помпа за вода получавате следните предимства:

  • Отличен разход на гориво;
  • Дълъг работен режим;
  • Ефективно и бързо стартиране при всякакви температурни условия;
  • Лесно почистване;
  • Издръжлив корпус.

Дизелови помпи на ТОП цени от koledzhikov.bg

Всички дизелови помпи са подходящи за промишлено или селскостопанско приложение. Важните параметри при избора на подходящата помпа за Вас са мощност, воден стълб и максимален дебит. Производителността на помпата се измерва в дебит и налягане. Дължината на маркуча и водния стълб могат да повлияят директно на производителността. Други фактори, които са от значение за водния дебит са атмосферната температурата и надморската височина.

Дизелови помпи за чиста и мръсна вода

Помпите за мръсна вода са идеални за общи потребности при обезводняване и източване на басейни, резервоари и мазета, където може да съществува риск от засмукване на течност с абразиви или твърди частици. Високата необходимост от поддръжка в комбинация с надеждност на двигателя гарантира стабилна работа. Помпите за чиста вода трябва да се използват само за чиста течност, тъй като не са предвидени да работят със замърсявания.

Доверете се на производители MILWAUKEE, MITSUBISHI, NOCCHI, PEDROLLO, PENTAIR, PETROV, POWERMATE by PRAMAC, PRAMAC, RAIDER, REMS, ROTHENBERGER, SPERONI, SUBARU, SUZUKA, THERMADOR, INTERNATIONAL, AL-KO, AQUASYSTEM, BONEZZI, BRIGGS & STRATTON, CITY, COELBO, COSMEK, DECA, DYTRON, E-Tech by Franklin, Electric, ELBI, ELECTROMASH, ELEKTRO MASCHINEN, ELENTEK, FIRMAN, FLUX, FRANKLIN ELECTRIC, GARDENA, GREEN GARDEN, GRUNDFOS, GYS, HAITUN, HONDA, HYUNDAI, IMER, JIADI, KARCHER, KOSHIN, KUBOTA, LEO, MAKITA, MAROLEX, METABO, TSURUMI, UMBRA POMPE, WILO.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички