Филтрирай
Цена
336 лв. 13600 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Водни охладители и изпарители

Изпарители и водни охладители на Топ Цени — Коледжиков

Изпарител от koledzhikov.bg

В нашият инвентар от вентилационни машини може да намерите и изпарители и водни охладители, които служат за намаляване на температурата в открити работни помещения. Преносимите охладители са оборудвани с колелца, което позволява лесното им преместване и позициониране. Всеки един от предложените тук въздушни охладители може да създаде приятна и комфортна обстановка бързо и лесно, без да е необходим предварителен монтаж. Повечето машини за охлаждане на въздух използват обикновена вода. Разпространяването на охладения въздух става чрез вградения вентилатор.

Защо воден охладител и изпарител е идеален за освежаване на въздуха

Въздуха който преминава през охладителния уред може да се филтрира преди да се разпространи в помещението. Сред предимствата на адиабатни охладители са:

  • Свръх ниска консумация на електроенергия;
  • Висока скорост на потока от въздух;
  • Ниски шумови нива;
  • Голям резервоар за вода;
  • Пречистване на въздуха чрез филтър (в зависимост от модела).

Мобилни охладителни уреди са идеалното решение за горещите летни дни

В koledzhikov.bg имате избор от различни марки и модели охладители и водни изпарители, с които успешно ще се погрижите за климата във Вашия дом, ресторант, работилница, градинско помещение и други. Някои модели водни охладители и изпарители използват естествения процес на изпаряване, като доставят в помещението хладен и свеж поток от въздух. Марките, които Ви предлагаме тук  са MASTER, BREEZAIR, CALOREX и TROTEC.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички