MASTER

MASTER

Компанията е безспорен лидер в производството и дистрибуцията на продукти в секторите отопление и вентилация. Основният елемент за нейното развитие е предлагането на широк асортимент от мобилни климатици и вентилатори.

Отоплители MASTER

Преносимите уреди за отопление могат да затоплят всяка стая или област бързо и ефективно. За да повишите температурата в малко или голямо помещение може да използвате:

  • Инфрачервен нагревател;
  • Електрически или дизелов калорифер;
  • Газови печки.

Всеки един от тях е идеален за използване, като временно или постоянно решение за отопляване. Устройствата работят дори при много ниски температури. Освен основната функция за загряване, уредите позволяват ускоряване на различни процеси. Отоплението на големи производствени и складови съоръжения обикновено струва много. Инсталирането и използването на традиционна отоплителна система е скъпо и не е много ефективно. Калорифери MASTER позволяват бързо и ефективно загряване на големи площи, осигурявайки постоянен приток на горещ въздух, както и подходяща циркулация.

Климатици MASTER

За ефективно и трайно охлаждане през горещите месеци фирмата предлага охладителна техника като:

  • Мобилни климатици;
  • Адиабатни охладители;
  • Дестратификатори.

Те могат да бъдат използвани за понижаване на температурата в дома, офис, на открити пространства както и за приложение в индустрията.

Вентилация MASTER

Когато искате да се отървете от влагата или да изсушите въздуха и стените на дадено помещение може да използвате изсушител. Основните изсушители са предназначени да помогнат на хората да изсушават въздуха в много области на приложение. Може да се използват в индустрията, строителството, дома и на много други места. Строителната индустрия е основният целеви пазар на вентилация MASTER. Професионалните продукти за вентилация често се използват в този отрасъл. Много важно при избора на устройството е способността да се използва в трудни условия, което означава трайна конструкция и висока ефективност. Основните продукти са много мобилни и имат ниски текущи разходи, което означава, че те се считат за основно оборудване за строителни фирми, както и за малки екипи. Вентилаторите могат да допълнят работата на климатиците, за да се изравни температурата в отопляваните помещения.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички