Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
0 лв. 16200 лв.

MASTER

MASTER

Компанията е безспорен лидер в производството и дистрибуцията на продукти в секторите отопление и вентилация. Основният елемент за нейното развитие е предлагането на широк асортимент от мобилни климатици и вентилатори.

Отоплители MASTER

Преносимите уреди за отопление могат да затоплят всяка стая или област бързо и ефективно. За да повишите температурата в малко или голямо помещение може да използвате:

  • Инфрачервен нагревател;
  • Електрически или дизелов калорифер;
  • Газови печки.

Всеки един от тях е идеален за използване, като временно или постоянно решение за отопляване. Устройствата работят дори при много ниски температури. Освен основната функция за загряване, уредите позволяват ускоряване на различни процеси. Отоплението на големи производствени и складови съоръжения обикновено струва много. Инсталирането и използването на традиционна отоплителна система е скъпо и не е много ефективно. Калорифери MASTER позволяват бързо и ефективно загряване на големи площи, осигурявайки постоянен приток на горещ въздух, както и подходяща циркулация.

Климатици MASTER

За ефективно и трайно охлаждане през горещите месеци фирмата предлага охладителна техника като:

  • Мобилни климатици;
  • Адиабатни охладители;
  • Дестратификатори.

Те могат да бъдат използвани за понижаване на температурата в дома, офис, на открити пространства както и за приложение в индустрията.

Вентилация MASTER

Когато искате да се отървете от влагата или да изсушите въздуха и стените на дадено помещение може да използвате изсушител. Основните изсушители са предназначени да помогнат на хората да изсушават въздуха в много области на приложение. Може да се използват в индустрията, строителството, дома и на много други места. Строителната индустрия е основният целеви пазар на вентилация MASTER. Професионалните продукти за вентилация често се използват в този отрасъл. Много важно при избора на устройството е способността да се използва в трудни условия, което означава трайна конструкция и висока ефективност. Основните продукти са много мобилни и имат ниски текущи разходи, което означава, че те се считат за основно оборудване за строителни фирми, както и за малки екипи. Вентилаторите могат да допълнят работата на климатиците, за да се изравни температурата в отопляваните помещения.

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 124 артикул(а)
Електрически инфрачервен отоплител MASTER COFFEE 18

MASTER COFFEE 18 е отоплител инфрачервен, който излъчва невидимо електромагнитно лъчени, със загряващо действие директно върху предметите, обектите и хората в помещението.

Електрически инфрачервен отоплител MASTER COFFEE 18 от топ производител в Колежиков
Цена 348.00 лв.
Брой:
Електрически отоплител MASTER B 30 EPR

MASTER B 30 EPR е вентилаторен отоплител, за ефективно затопляне на различни видове работни помещения, като работилници, помещения, в които се извършват ремонтно - монтажни дейности, палатки, както и при аварийни положения. 

Електрически отоплител MASTER B 30 EPR от топ производител в Колежиков
Цена 2 790.00 лв.
Брой:
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички