Надуваеми лодки

Надуваеми лодки на Топ Цени и различни Видове — Коледжиков

Надуваеми лодки от koledzhikov.bg

Надуваемата лодка е подходяща както за начинаещи, така и за напреднали плаватели. В наши дни съществува голямо разнообразие от гумени или сгъваеми плавателни съдове, които можете много лесно да съберете в багажника на колата и да вземете със себе си на почивка. Многобройните надуваеми плавателни съдове, с които разполагаме могат да задоволят желанията на потребители с различни предпочитания. Разграничават се модели с напълно надуваема конструкция, както и модели с под, изработен от дърво или алуминий. Те могат да бъдат складирани удобно във всяко кътче на Вашия дом или гараж. Начинаещите често не знаят коя надуваема лодка е подходяща за тях, затова е необходимо първо добре да се обмисли за какво ще се използва.

Гумени лодки за разнообразни приложения

Подходящи са за:

  • Плавания както на къси, така и на дълги разстояния;
  • Спорт;
  • Хоби и професионални гмуркания във вода;
  • Различен брой потребители - според препоръката на производителя.

Предлагани лодки в този раздел могат да бъдат използвани за придвижване, както в солена, така и в сладка вода. Идеални са за риболов, отдих, спешни случаи и плаване в езера, без причиняване на вълнение във водата. При нас ще намерите плавателни съдове с всякакви размери, които могат да Ви осигурят перфектна защита и спокойно плаване.

Надуваема лодка може да се задвижва с извънбордов двигател

По принцип могат да бъдат задвижвани ръчно, чрез гребане или към тях да се монтира специален двигател, който да увеличи значително скоростта и удоволствието от плаването. За начинаещия потребител е подходяща и 3-метровата надуваема лодка. Към нея спокойно може да се монтира извънбордов мотор с 5 конски сили. С помощта на този двигател можете да достигнете до около 25 километра в час с екипаж от двама души. Не можете да спечелите състезание с него, но за да плавате в някое езеро или по крайбрежието е напълно достатъчен. Гумените лодки с къси размери могат спокойно да бъдат транспортирани в багажника на пикапа или на товарно ремарке. Разглобяемите с твърдо дъно се нуждаят от място за паркиране и подходящо ремарке за такъв тип.

Видове надуваеми плавателни съдове

Предлагаме Ви лодки с:

Изберете модели HONDA и YAMAHA, на които потребителите по целия свят отдавна се довериха.

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички