Филтрирай
Цена
13227лв.18219лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Генератори за ток на газ

Генератори за ток на газ | Коледжиков

Генератор за ток на газ

Има много причини да изберете да закупите собствен генератор на газ за аварийно захранване. Най-важната е, че аварийните агрегати позволяват на техните собственици да използват електричеството дори при прекъсване на електропреносната мрежа, причинено от природни бедствия или друг тип аварийни ситуации. Генераторът на пропан бутан е интелигентен и икономичен избор за резервно захранване в домакинството. Течният природен газ е значително по-евтин от дизела или бензина, което намалява разходите, при това значително. Също така работи много по-тихо, което може да е много важен фактор за някои потребители.

LPG генераторите се предлагат в различни размери:

  • Малки и преносими;
  • Големи промишлени агрегати с газови турбини.

Генератори за ток на газ от koledzhikov.bg

Генераторът на газ създава електричество чрез задвижване на двигател с вътрешно горене, използващ LPG, като основно гориво. Агрегатите на пропан бутан практически не се повреждат, така че може да разчитате на тях по всяко време. Идеални са за работа на открито, като аварийно захранване, за вграждане в кемпери и много други приложения.

Разгледайте нашите предложения от DeWALT, ELEKTRO MASCHINEN, CHAMPION, CROSS PLUS, IMER, ITC, POWER, MAKITA, PETROV, POWERMATE by PRAMAC, PRAMAC, PROENERG, HONDA, HYUNDAI, AGT, AL-KO, ANTOR, BRIGGS & STRATTON, RAIDER, RTR, STANLEY, SUBARU и SUZUKA.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички