Рендета за дърво

Рендета за дърво • Дърводелски рендета — Коледжиков

Ренде за дърво

Дърводелското ренде е удобен, ръчен инструмент за бързо и лесно изравняване и изглаждане на дървен материал. Това е лек и преносим електроинструмент, който предлага повече комфорт, маневреност и контрол при рендосване на дървесина, в сравнение с настолните дървообработващи машиниЕлектрическото ренде за дърво има две плочи - предна и задна, както и остриета, монтирани на режеща глава или барабан, който се върти с 20 000 оборота в минута. Дълбочината на отнемане на дървесина е равна на разликата във височината на предната и задна плоча. Дълбочината на рендосване се регулира с помощта на интегрирана скала. Излишните стърготини и прах, които се отделят при работа, се улавят и задържат във филтърна торба, а някои модели могат да се свържат с прахосмукачка или прахоуловител, за директно засмукване.

Видове дърводелски рендета:

  • Ръчни;
  • Електрически;
  • Акумулаторни.

Електрическите рендета се предлагат във всякакви форми и размери и могат да се справят с повечето дървообработващи задачи от малки до големи. Тези машини са изключително важни за обичайните строителни задачи.

Акумулаторните рендета са по-безопасни и маневрени, защото нямат захранващ кабел, който може неволно да бъде прерязан.

Ръчното ренде е бюджетна алтернатива на останалите модели. За да рендосва, трябва да бъде плъзгано по дървения детайл, като в зависимост от прилаганата сила отнема повече или по-малко материал. Има способност да рендосва и най-твърдата дървесина. 

Рендета за дърво от koledzhikov.bg

Купете дърводелско ренде с марка BLACK+DECKER, BOSCH, DEWALT, HITACHI, MAKITA, MAKTEC, RAIDER, RTR, SKIL, SPARKY и STANLEY, за да извършвате своята работа, като професионалист.

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички