Категории
Филтрирай

Открийте ни в YouTube

Мотокари

Мотокари на Топ Цени — Коледжиков

Мотокар за товаро - разтоварни дейности

Мотокарът е мощно подемно-транспортно средство, което се задвижва от двигател с вътрешно горене. Съществуват дизелови, газови и разбира се бензинови подемни машини. Според предназначение си могат да са високоповдигачи, нископовдигачи и влекачи. Някои машини са с подобрена проходимост за работа по трудни терени. 

Задачата на мотокарите се състои в осигуряване на повдигане и транспорт на товари. От най-голямо значение е тяхното предимство сред останалите средства за повдигане по отношение на високата им маневреност.

Мотокарът е отличен помощник във всеки склад и предприятие.

  • Помага, като подобрява значително производствения и търговски процес;
  • Улеснява преместването и повдигането на големи палети, кашони и тежки предмети;
  • Притежава отлична маневреност;
  • Снабден е с противотежест, която го поддържа стабилен при повдигането на тежки товари;
  • Разполага с теглич, благодарение на който може да тегли или да бъде теглен.

Мотокари от koledzhikov.bg

Въпреки че всички мотокари изглеждат еднакви на вид, те със сигурност не са. Произведени са различни видове, предназначени за решаване на специфичните потребности на компаниите и предприятията. Успяват отлично да преминат между стелажи, осигурявайки безопасно и прецизно товарене и разтоварване на стоката от рафтовете в склада. Колкото по-маневрена е една машина, толкова повече се цени. Всеки един мотокар е с различна подемна сила. Изборът му не е трудна задача, тъй като се предлагат множество разновидности от различни производители. DAEWOO, HELLI, TOYOTA, CAT, MITSUBISHI, NISSAN, HYSTER, KOMATSU, TEU, CROWN, HANGCHA, STILL, LINDE, CLARK, YALE, САТ, TAILIFT, DOOSAN, KALMAR, OSAKA.

Няма намерени продукти по зададените параметри!

Не откриваш това, което търсиш? Пиши ни:

Потърсете отново

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички