Бъркалки за строителни смеси и смесители

Бъркалки за строителни смеси • Строителни смесители — Коледжиков

Строителни бъркалки и смесители за сухи смеси

Машините, които Ви предлагаме са подходящи за разбъркване на различни видове сухи строителни смеси, като бетон, хоросан, лепило и много други. Разбъркването с висока и точно определена скорост чрез бъркалка или смесител осигурява оптимални резултати при смесване, особено с фини прахообразни вещества.

В тази категория имаме 3 подкатегории които съдържат следните машини:

Миксери за бетон и гипсова шпакловка

Когато използвате строителен миксер може да разчитате на оптимални резултати при по-големи количества материал, в сравнение с ръчните методи на разбъркване. Въртящата се кофа предотвратява отлагането на сместа по ръба. Идеален е за употреба на малки и средни строителни площадки. Миксерите за лепило са практични помощници в работата Ви. Голямата им задвижваща сила осигурява смеси с перфектна консистенция. Позволяват лесно транспортиране, тъй като са снабдени с колела.

Бъркалка за бетон, сухи смеси, шпакловка, гипсова мазилка

Идеални са за разбъркване на всякакви строителни смеси до получаване на еднородна консистенция. Притежават удобен двоен захват и имат стабилна ротация на шпиндела. С помощта на едношпинделна и двушпинделна бъркалка можете да размесвате бои, лакове, емулсии, лепила и хоросан.

Сред множеството производители на пазара избрахме за Вас само най-добрите, а именно COLLOMIX, FESTOOL, HITACHI, IMER, MAKITA, METABO, MILWAUKEE, RAIDER, RTR, RUBI, SPARKY, STANLEY.

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички