Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
88 лв. 14800 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Строителни бъркалки и смесители

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 68 артикул(а)
Акумулаторна бъркалка за строителни разтвори MILWAUKEE M18FPM-0X

Акумулаторна бъркалка MILWAUKEE M18FPM-0X е удобна за работа машина, с ергономичен дизайн, леко тегло и голяма мощност, подходяща за разбъркване на всякакви строителни материали. 

MILWAUKEE
Редовна цена 495.00 лв. -7% Цена 460.35 лв.
  • -7%
Брой:
Бъркалки за строителни смеси Цени и Видове — Коледжиков

Строителни бъркалки и смесители за сухи смеси

Машините, които Ви предлагаме са подходящи за разбъркване на различни видове сухи строителни смеси, като бетон, хоросан, лепило и много други. Разбъркването с висока и точно определена скорост чрез бъркалка или смесител осигурява оптимални резултати при смесване, особено с фини прахообразни вещества.

В тази категория имаме 3 подкатегории които съдържат следните машини:

  • Едношпинделни и двушпинделни бъркалки;
  • Миксери за бетон и лепило.

Миксери за бетон и гипсова шпакловка

Когато използвате строителен миксер може да разчитате на оптимални резултати при по-големи количества материал, в сравнение с ръчните методи на разбъркване. Въртящата се кофа предотвратява отлагането на сместа по ръба. Идеален е за употреба на малки и средни строителни площадки. Миксерите за лепило са практични помощници в работата Ви. Голямата им задвижваща сила осигурява смеси с перфектна консистенция. Позволяват лесно транспортиране, тъй като са снабдени с колела.

Бъркалка за бетон, сухи смеси, шпакловка, гипсова мазилка

Идеални са за разбъркване на всякакви строителни смеси до получаване на еднородна консистенция. Притежават удобен двоен захват и имат стабилна ротация на шпиндела. С помощта на едношпинделна и двушпинделна бъркалка можете да размесвате бои, лакове, емулсии, лепила и хоросан.

Сред множеството производители на пазара избрахме за Вас само най-добрите, а именно COLLOMIX, FESTOOL, HITACHI, IMER, MAKITA, METABO, MILWAUKEE, RAIDER, RTR, RUBI, SPARKY, STANLEY.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички