Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
379лв.14980лв.

COLLOMIX

COLLOMIX

COLLOMIX - Строителни бъркалки и смесители 

С 40-гидишен опит в смесването на хоросан, бои, мазилки, лепила за плочки и други строителни материали COLLOMIX се ангажира с ролята си на иноватор на пазара. Марката предлагаме на своите клиенти ръчни бъркалки и промишлени смесители, които са едновременно оптимизирани технически и осигуряват висока потребителска стойност. Комерсиалният успех на COLLOMIX безспорно се дължи на основната характеристика на компанията - експертното с смесване.

За КОЛЛОМИКС обмяната на опит с професионалистите от строителната площадка или бояджийската промишленост е жизненоважна стъпка в процеса на разработване на ръчни бъркалки и професионални смесители за мазилка и бои . В края на краищата наистина практичните продукти, които са най-добри по отношение на качеството могат да се използват ежедневно. Най-високо качество от най-съвременните производствени съоръжения.

COLLOMIX никога няма да се задоволи с предишни постижения. Всички техни машини се подлагат на непрекъснат процес на усъвършенстване. Този успех на COLLOMIX няма да бъде възможен без корпоративна култура, която се основава на организационна структура с фокус върху пазара и процес, абсолютен ангажимент към качеството и работните взаимоотношения, които се въртят около партньорството. Най-важните ресурси на COLLOMIX обаче са опитът и най-вече иновативните идеи на техните служители. Продуктова гама на COLLOMIX е толкова диверсифицирана, колкото изискванията на строителната площадка.

С продуктите на КОЛЛОМИКС намерите отговор на всеки проблем със смесването. Това е решаваща точка, защото успехът на вашата работа зависи от избора на правилната бъркалка за смесване или промишлен смесител. Геометрията на смесване на миксера за мазилка и боя, и вискозитетът на материала трябва да съвпадат. Само тогава е възможно материалът да придобие бързо желаното окончателно състояние - без бучки и пръски.

COLLOMIX знаят колко трудна е работата на строителния обект. Миксери и шейкъри COLLOMIX винаги са правилният избор. Независимо дали става въпрос за подготовка на материали в контейнерите за доставка, готови за по-нататъшна обработка или за получаване на оптимални смеси от няколко материални компонента с различна консистенция.

Машините на COLLOMIX могат да се използват безпроблемно в най-различни сектори и места

Миксер за бетон и лепило COLLOMIX LevMix

Промишлен миксер за бетон и лепило COLLOMIX LevMix е високопроизводителна професионална машина, характеризираща се с надеждност, здравина и отлични резултати при разбъркване на различни видове смеси. 

COLLOMIX
Цена 5 389.24 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички