Филтрирай по:
Цена
18лв.818лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Садила, сеялки, валяци, колички, дръжки

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-3 от общо 3 артикул(а)
  Сеялки, Садила, Колички, Валяци и дръжки на Хит Цени — Коледжиков

  Садило, сеялка, валяк, количка, дръжка

  Сеялки за зеленчуци и садила са разработени от опитни селскостопански инженери. Предназначени са за всички онези, които се нуждаят от прост и прецизен инструмент за сеитба на зеленчуци и цветя, като:

  • Зеленчукови производители;
  • Фермери;
  • Земеделски производители;
  • Хоби и ландшафтни градинари.

  Принципът на работа се основава на използването на валяк, който взима семена от кутията, с която е оборудван. Преди да започнете сеитбата, можете да изберете валяк за семена, който е най-подходящ за съответното семе от валяците, налични за този вид зеленчук. Всички параметри за качеството на сеитбата могат да бъдат зададени много лесно, в зависимост от модела и разстоянието между редовете.

  Садила, сеялки, валяци, колички, дръжки от koledzhikov.bg

  Нашите ръчни сеялки са сред най-добрите на пазара! Съотношението цена-производителност на тези садила и сеялки е просто ненадмината. Самоходни сеялки са с голяма ширина на посевната площ и са подходящи за засяване на широки площи. С тези сеялки Вашата градина може да бъде визуално подобрена и да ѝ придадете нов, по-добър вид. Сеялките и валяците, които ще намерите са лесни за транспортиране и употреба. Подарете си най-подходящия уред марка SEMBDNER и GARDENA за засаждане и ще се насладите на приятна работа за дълго време.

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички