Филтрирай

Открийте ни в YouTube

Садила, сеялки, валяци, колички, дръжки

Сеялки, Садила, Колички, Валяци и дръжки на Хит Цени — Коледжиков

Садило, сеялка, валяк, количка, дръжка

Сеялки за зеленчуци и садила са разработени от опитни селскостопански инженери. Предназначени са за всички онези, които се нуждаят от прост и прецизен инструмент за сеитба на зеленчуци и цветя, като:

  • Зеленчукови производители;
  • Фермери;
  • Земеделски производители;
  • Хоби и ландшафтни градинари.

Принципът на работа се основава на използването на валяк, който взима семена от кутията, с която е оборудван. Преди да започнете сеитбата, можете да изберете валяк за семена, който е най-подходящ за съответното семе от валяците, налични за този вид зеленчук. Всички параметри за качеството на сеитбата могат да бъдат зададени много лесно, в зависимост от модела и разстоянието между редовете.

Садила, сеялки, валяци, колички, дръжки от koledzhikov.bg

Нашите ръчни сеялки са сред най-добрите на пазара! Съотношението цена-производителност на тези садила и сеялки е просто ненадмината. Самоходни сеялки са с голяма ширина на посевната площ и са подходящи за засяване на широки площи. С тези сеялки Вашата градина може да бъде визуално подобрена и да ѝ придадете нов, по-добър вид. Сеялките и валяците, които ще намерите са лесни за транспортиране и употреба. Подарете си най-подходящия уред марка SEMBDNER и GARDENA за засаждане и ще се насладите на приятна работа за дълго време.

Няма намерени продукти по зададените параметри!

Не откриваш това, което търсиш? Пиши ни:

Потърсете отново

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички