Водоструйки

Водоструйки | Евтини | За бита и бизнеса ⋆ Цени ⋆ Коледжиков

Какво е водоструйка?

Водоструйката представлява машина, с чиято помощ може да почиствате с вода под налягане удобно и ефикасно колата, стените на къщата, терасата, оградата, двора, градината, различни предмети и т.н. Тя има здрав корпус и може да се захранва с ток, батерии, бензин или дизел. За да извършвате почистването прецизно, имате на разположение струйник, който с лекота може да насочвате към желаното място. Някои модели водоструйки позволяват да се използва препарат с цел постигане на по-добри резултати. 

Характеристики

Съвременният пазар на водоструйки предлага богат избор на модели. Независимо на какъв вид почистваща машина се спрете, ключови характеристики са:

 • тип захранване
 • мощност и напрежение
 • работно налягане
 • максимален и минимален дебит
 • максимална температура на входящата вода
 • материал на помпата
 • дължина на нагнетения маркуч
 • дължина на захранващия кабел
 • тегло и размери 

Видове

Според предназначението си водоструйките може да бъдат любителски или за професионална употреба. Първите са по-леки, удобни за използване в ежедневието и с тях може да работят дори начинаещи. Наричани още домашни или битови, те са с работно налягане в диапазона 20-150 бара. Идеални са за почистване на мръсотия от мебели, фасади, миене на колата, алеи в градината, килими и др. Компактните модели са със средна мощност и производителност, достатъчна за битови нужди. Помпите им позволяват да се използват за период от час-час и половина без прекъсване. 

Професионалните водоструйки често са дизелови или бензинови, за удобство може да са снабдени с колела или да са стационарни. Те осигуряват налягане от 200 бара. Изработват се от по-здрави материали и са предвидени за продължителна работа. Намират широко приложение за миене на камиони, яхти, пътнически транспорт, фасади на сгради и др. 

Класът на модела влияе пряко върху цената му. Когато разглеждате водоструйките, отчетете с каква честота ще използвате вашата, имате ли достатъчно голямо място за съхранение, колко производителна искате да бъде и т.н. 

В магазин Коледжиков ще откриете разнообразие от модели, които ще отговорят на изискванията и потребностите на широк кръг потребители: 

Освен това уредите за миене с вода под налягане се различават по това дали подгряват водата или не. Купуването на водоструйка с нагревател е целесъобразно, ако искате да може да се справяте лесно и удобно с петна от мазнина. Горещата вода под налягане е способна ефективно да отстранява заледявания, упорити замърсявания и дългогодишно натрупан прах. 

Предназначение 

Водоструйките може да бъдат използвани в различни сфери на живота и бизнеса:

 • Миене на транспортни средства - външно и вътрешно. 
 • Почиствате на тръби, бетонобъркачки и друго оборудване на строителните обекти
 • Миене на земеделско оборудване 
 • Почистване на конюшни, свинарници, кравеферми и др. 
 • Отстраняване на мръсотия от килими, мебели, градинско оборудване и др.
 • Миене на вътрешни и външни стени, тераси, тротоари, пътеки, гаражи и др. 
 • Премахване на натрупана и просмукана мръсотия по плочки, различни предмети и др. 
 • Водоструйките с нагряване на водата се използват също така за дезинфекция на различни обекти
 • Бързо и ефективно отстраняване на замърсявания по порести повърхности

Защо да ги закупим от Коледжиков?

Фирма Коледжиков има над 30 г. опит на пазара. Предлагаме водоструйки на утвърдени марки, спечелили доверието на потребителите. При нас ще получите професионално обслужване и ценни съвети за работа с машините. 

Имате на разположение богат избор: BLACK+DECKER, BOSCH, BRIGGS & STRATTON, CIMEX, COMET, DEN SIN, ELEKTRO MASCHINEN, HITACHI, HUSQVARNA, HYUNDAI, IMER, MICHELIN, NILFISK, PRAMAC, RAIDER, KARCHER, MAKITA, RTR, STANLEY и STIHL.  

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

За да направите поръчка в онлайн магазина, не е необходимо да регистрирате профил. Достатъчно е да последвате стъпките във формата или да се свържете с нас по телефона. Предоставили сме и опцията “Бърза поръчка”, която ви позволява да оставите само своите имена и телефон за контакт, след което наш консултант ще се свърже с вас. 

Какви са начините за доставка?

В случай че не можете да вземете поръчката си от наш физически магазин в София или Варна, може да я получите по куриер

Каква е цената за доставка?

Доставка е безплатна при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

Ще получите своите продукти до 1-3 работни дни след потвърждаването на поръчката ви. Този срок не важи за машини и оборудване, които имат нужда от производствено време. Точна информация за конкретен продукт може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Водоструйки"?

В продуктовия ни асортимент ще откриете помпи на цени от 120 лв. до 80 000 лв.

Как и кога можем да се свържем с вас?

Ако имате нужда от консултация или разясняване на характеристиките на някой продукт, винаги може да се допитате до нас. Използвайте посочените за връзка контакти.

Магазин във Варна

тел.: 0877 880 840, 0888 526 133, 052 30 35 90, 052 30 36 90

e-mail: varna@kol-bg.com

Работно време:

     ○ от Понеделник до Петък: 8.30 - 18.00 ч.

     ○ Събота: 8.30 - 14.00 ч.

     ○ Неделя: почивен ден 

Магазин София 

тел.: 0887 201 700, 0879 027 917, 0879 027 918, 0885 479 918, 0889 722 581 

e-mail: sofia@kol-bg.com

Работно време:

     ○ от Понеделник до Петък: 9.00 - 18.00 ч.

     ○ Събота: 9.00 - 14.00 ч.

     ○ Неделя: почивен ден

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички