Водоструйки

Водоструйки и аксесоари за водоструйки ⋆ Коледжиков

Водоструйка за измиване на колата от Коледжиков

Почистването с водоструйка на колата, стените на къщата, оградата, дворът и градината, складовата база е лесно и бързо. Някои замърсявания са по-трудни за почистване с конвенционалните инструменти и методи и обикновено са свързани с големи усилия. С предложените в тази категория водоструйки, работата е много по-лесна и дори е забавна. Истинско удоволствие е да видиш как мръсотия и мухъл могат да се отмият от повърхностите, при това за нула време. При използване на водоструйна машина може да съчетаете и подходящи почистващи препарати.

Характеристики на машините за измиване под високо налягане

  • Хоби моделите са леки и удобни за използване;
  • Професионалните могат да се придвижват на колела или стоят стационарно;
  • Имат универсално приложение в почистване на превозни средства, градински мебели и площи около къщата, предприятието и индустрията;
  • Създават високо налягане, което отстранява мръсотията дори и без специален препарат;
  • Колкото по-високо е налягането на водата, толкова по-добри са почистващите способности;
  • Съвременните модели съчетават най-новите технологии.

Водоструйки за професионално почистване и автомивки

Водоструйките с високо налягане се различават в зависимост от това дали загряват допълнително водата и дали може да използват студена или топла течност. По-малките хоби модели сред почистващите устройства могат да се пренасят лесно, тъй като тежат малко. По-големите, професионални варианти тежат до 60 килограма. Преместването им се осъществява чрез колелца. Стационарните модели не е необходимо да се местят, тъй като захранват дълги и здрави маркучи за вода. Количеството налягане определя колко е силна струята. Колкото повече мощ притежава машината, толкова по-лесно е почистването с нея. Кой модел е подходящ за вас зависи от това колко често го използвате и какво искате да почистите с него.

Топ производители BLACK+DECKER, BOSCH, BRIGGS & STRATTON, CIMEX, COMET, DEN SIN, ELEKTRO MASCHINEN, HITACHI, HUSQVARNA, HYUNDAI, IMER, MICHELIN, NILFISK, PRAMAC, RAIDER, KARCHER, MAKITA, RTR, STANLEY и STIHL.

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички