Филтрирай
Цена
108лв.4068лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Електрически водоструйки

Водоструйки за дома, градината и колата ⋆ Цени ⋆ Коледжиков

Електрическа водоструйка за измиване на вашия автомобил

Почистването с водоструйка с вода под високо налягане гарантира спестяване на време и екологично премахване на замърсяванията. С нея почистването на упоритата мръсотия не е проблем и не изисква почти никакви физически усилия. 

Приложения на електрически водоструйки

Можете да използвате електрическата водоструйна машина за измиване и почистване на:

  • Тераси;
  • Фасади;
  • Автомобили и превозни средства;
  • Градински мебели.

Електрическа водоструйка за професионално почистване

Почистването с тази машина е лесно и високоефективно. Когато мощната струя с вода под налягане достигне мръсотията и отлаганията, тя мигновено пада и повърхността възвръща своята чистота и първоначален вид. Всяка водоструйна машина разполага с помпа, която предава вода и я ускорява към зоната на изхода. Електрическата водоструйка е удобна за работа тъй като може да се захранва с ток от почти всяка електрическа мрежа. Машина с налягане 100 бара е напълно достатъчно за повечето приложения. Маслените и мазни наслоявания може да се отстранят по-лесно, като се използва почистващ препарат. За по-лесно нанасяне на препарата някои водоструйки са снабдени с контейнер за свързване към пистолета за пръскане. По този начин почистващия препарат се нанася заедно с водната струя с високо налягане.

Ако не сте сигурни коя машина за измиване под налягане е най-подходяща за Вас, ще се радваме да Ви посъветваме в избора Ви. Сред топ предложенията ни може да разгледате марки KARCHER, COMET, NILFISK, MICHELIN, BLACK+DECKER, BRIGGS & STRATTON, ELEKTRO MASHINEN, HITACHI, HUSQVARNA, MAKITA, RAIDER, RTR, SKIL, STANLEY и STIHL.

Свързани статии


Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички