Филтрирай по:
Цена
98лв.1899лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Електрически водоструйки

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-20 от общо 75 артикул(а)
  Електрическа водоструйка KARCHER K 4 Full Control

  Поддържането на градината спретната и представителна е тежка задача. За облекчение на ангажиментите, бихте могли да извлечете полза от услугите на електрически водоструен инструмент KARCHER K 4 Full Control.

  Електрическа водоструйка KARCHER K 4 Full Control от топ производител в Колежиков
  Цена 499.00 лв.
  Брой:
  Електрическа водоструйка STIHL RE 163 PLUS

  Грубата засъхнала мръсотия, наслоена върху фасадата, бетонните и каменни плочи, градинско обзавеждане и инструменти, няма да удържи на мощната почистваща сила на STIHL RE 163 PLUS.

  Електрическа водоструйка STIHL RE 163 PLUS от топ производител в Колежиков
  Редовна цена 1 252.00 лв. -82.00 лв. Цена 1 170.00 лв.
  • -82.00 лв.
  Брой:
  Електрически водоструйки на Хит Цени — Коледжиков

  Електрическа водоструйка за измиване на вашия автомобил

  Почистването с водоструйка с вода под високо налягане гарантира спестяване на време и екологично премахване на замърсяванията. С нея почистването на упоритата мръсотия не е проблем и не изисква почти никакви физически усилия. 

  Приложения на електрически водоструйки

  Можете да използвате електрическата водоструйна машина за измиване и почистване на:

  • Тераси;
  • Фасади;
  • Автомобили и превозни средства;
  • Градински мебели.

  Електрическа водоструйка за професионално почистване

  Почистването с тази машина е лесно и високоефективно. Когато мощната струя с вода под налягане достигне мръсотията и отлаганията, тя мигновено пада и повърхността възвръща своята чистота и първоначален вид. Всяка водоструйна машина разполага с помпа, която предава вода и я ускорява към зоната на изхода. Електрическата водоструйка е удобна за работа тъй като може да се захранва с ток от почти всяка електрическа мрежа. Машина с налягане 100 бара е напълно достатъчно за повечето приложения. Маслените и мазни наслоявания може да се отстранят по-лесно, като се използва почистващ препарат. За по-лесно нанасяне на препарата някои водоструйки са снабдени с контейнер за свързване към пистолета за пръскане. По този начин почистващия препарат се нанася заедно с водната струя с високо налягане.

  Ако не сте сигурни коя машина за измиване под налягане е най-подходяща за Вас, ще се радваме да Ви посъветваме в избора Ви. Сред топ предложенията ни може да разгледате марки KARCHER, COMET, NILFISK, MICHELIN, BLACK+DECKER, BRIGGS & STRATTON, ELEKTRO MASHINEN, HITACHI, HUSQVARNA, MAKITA, RAIDER, RTR, SKIL, STANLEY и STIHL.

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички