Филтрирай
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Двустенни резервоари за надземно съхранение на дизелово гориво

Двустенни резервоари за надземно съхранение на дизел — Коледжиков

Двустенни резервоари за дизелово гориво

Резервоарите с двойни стени за надземно съхраняване на дизелово гориво са една сигурна система, гарантираща безопасност и удобство на работа. Надземни резервоари за съхраняване на дизел са значително по-лесни за монтаж от подземните алтернативи.

Двустенни надземни резервоари са удобни за използване, тъй като:

  • Не изискват предварителни изкопни дейности;
  • Те просто и лесно се поставят върху повърхността;
  • Конфигурирането, позиционирането или поддръжката на един надземен резервоар излиза по-евтино и по-бързо спрямо разположените под земята.

Двустенен резервоар за надземно съхранение на нафта

Всички ние знаем, че ремонтите са основната грижа за дългосрочните инвестиции и разходи. Ако имате нужда от преместване на Вашия надземен резервоар на определено място или промяна на неговото положение за зареждане, наземните системи са много по-универсални и удобни. Предлагаме Ви разнообразие от обеми на надземни цистерни за дизел на италианския производител COSMEK. Двустенни резервоари за надземно съхранение на дизелово гориво са на топ цена.

Надземен двустенен резервоар за дизелово гориво COSMEK 10000

Резервоар за съхранение на дизелово гориво COSMEK Aboveground 10000 е с предварително заварени опорни стойки, които го държат в хоризонтална позиция без да му позволяват да се преобърне.

COSMEK
На запитване
Надземен двустенен резервоар за дизелово гориво COSMEK 15000

Резервоар за съхранение на дизелово гориво COSMEK Aboveground 15000 разполага със заварена стълба за повърхността, която улеснява изкачването при обслужване и проверка.

COSMEK
На запитване
Надземен двустенен резервоар за дизелово гориво COSMEK 20000

Резервоар за надземно съхраняване на дизелово гориво COSMEK Aboveground 20000 е снабден с индикаторно устройство LAG 14 ER за откриване на вътрешни разливи, работещо с гликол.

COSMEK
На запитване
Надземен двустенен резервоар за дизелово гориво COSMEK 50000

Двустенен горивен резервоар за надземен монтаж COSMEK Aboveground 50000 е безопасен и безвреден за околната среда, тъй като при използването му няма риск от разливане на дизелово гориво.

COSMEK
На запитване
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички