Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
154 лв. 98086 лв.

GRILLO

GRILLO

Градинска техника GRILLO

Марката е основана през 1953 година под името "OFFICINE PINZA", благодарение на иновационния проект, който двадесетгодишният Benito Pinza изобретил. Това бил първия мотокултиватор GRILLO, благодарение на който от 1957 година изобретението на компанията се превръща в крайъгълен камък, в историята на завладяващото приключение в света на селскостопанската механизация. Компанията проектира и произвежда вече повече от 50 години машини за професионално земеделие, поддръжка на зелени площи, както и за домашна употреба в частни градини. С цел създаване на нови технически решения, способни да подпомагат градинарите в ежедневната им работа и да я прави всеки път по-приятна, фирма GRILLO проектира градинска техника, разчитайки на ефективен и професионален технически персонал. С логото на марката са брандирани:

  • Мотофрези;
  • Мотоблоци;
  • Професионални косачки;
  • Тракторни косачки;
  • Мини камиони;
  • Палцови косачки и други.

Мотофрези GRILLO

Всяка нова градинска машина преминава много строги тестове, за да докаже своята издръжливост и надеждност и едва след приключването на тези проверки, производството е разрешено. Следват се стриктните европейски стандарти, приети от системата за качество на компанията. Индустриалното производство се извършва посредством високотехнологични инструменти (например лазерно рязане, роботика, полуавтоматична верига за монтаж) в четири завода разположени в околностите на Чезена, Италия. GRILLO произвежда 20 000 мотофрези, мотоблоци и други машини за градинарство годишно, разпределени в повече от 50 различни модела. Производствения персонал на компанията надвишава 200 служителя. Със своите продукти марката се представлява в 55 страни на 5 континента. Разполага с дистрибуторска и следпродажбена мрежа, състояща се от 1000 дилъра, повече от 50 дистрибутори и 3 клона. Производството, обучението на техническия и търговския персонал, резервните части и управлението на следпродажбените услуги са пряко контролирани от централата в Чезена, но и от клоновете или дистрибуторите на GRILO в различни страни по света.

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 283 артикул(а)
Регулируема навесна фреза с 4 мотички за мотоблок GRILLO G 131

Регулируема навесна фреза GRILLO разполага с по две мотички на всяка фреза. Към нея може да се добави допълнителен комплект разрохкващи органи.

Регулируема навесна фреза с 4 мотички за мотоблок GRILLO G 131 от топ производител в Колежиков
Цена 1 854.00 лв.
Брой: Купи
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички