GRILLO

GRILLO

Каква марка е GRILLO?

Марката GRILLO е основана през 1953 г. под името "OFFICINE PINZA" в Италия. Славната й история започва с иновативния култиватор, който двадесетгодишният Бенито Пинца изобретява. 

Компанията проектира и произвежда вече поредно десетилетие машини за професионално земеделие, поддръжка на зелени площи, както и за домашна употреба в частни градини. В продуктовия асортимент на GRILLO ще откриете:

Градинска техника 

Строителна техника

  • дъмпери

Сервизно оборудване и подемна техника

  • мини камиони

Мотофрези и мотоблокове GRILLO

Всяка нова градинска машина с марката GRILLO преминава през много строги тестове, за да докаже своята издръжливост и надеждност. Едва след приключването на тези проверки се преминава на етап масово производство. Компанията разполага с четири завода, разположени в околностите на Чезена, Италия.

Ключово място в продуктовия асортимент на GRILLO заемат мотофрезите и мотоблоковете. Те може да се използват с богат набор от прикачен инвентар, което значително увеличава функционалността им. 

Дръжки и лостове за газ за снегорин роторна и Бензинова косачка GRILLO
Поставянето на допълнителни лостове и дръжки за газ Ви улеснява в контролирането и управлението на прикачен инвентар, като снегорин или роторна...
GRILLO
Цена 152.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички