Филтрирай по:

Печки на пелети

Няма намерени резултати!

Извинявайте за неудобството.

Потърсете отново

Още само 250.00 лв. до безплатна доставка.
Печки на пелети със и без водна риза на Хит Цени — Коледжиков

Печка на пелети е екологично и евтино отопление

Печките на пелети са рентабилни и осигуряват комфорт и уютна топлина във Вашия дом. Изборът на пелетна печка означава използване на икономично и екологично, но предимно изключително практично гориво. Икономични са, защото гарантират значително по-ниски разходи от изкопаемите горива. Проектирани са да гарантират ефективно и чисто изгаряне с над 90 % ефективност и с нива на емисии, които са сред най-ниските в индустрията. Изборът на пелети за отопление означава лекота на използване и удобство. Те се предлагат дори в удобни чували в повечето големи строителни магазини. Не генерират мръсотия и оставят по-малко пепел в сравнение с дървесината. Освен това пелетните печки имат голямото предимство, че могат да се експлоатират автоматично. За тази цел включването и изключването се регулира според Вашите собствени нужди.

Предимства на отопление с камина на пелети

  • Максимален комфорт;
  • Ниска консумация;
  • Големи контейнери за гориво;
  • Минимални усилия при употреба;
  • Тиха работа;
  • Бързо запалване;
  • Екологично отопление;
  • Без прах и пушек.

Пелетни печки в онлайн магазин koledzhikov.bg

Изборът на правилната печка за пелети до голяма степен зависи от размера и изолацията на помещението. Прави се разграничение между печки на пелети, които зависят от извличането на въздух за изгаряне от помещението и такива, които са независими и получават въздуха от вън. Ако помещението е много добре изолирано, какъвто е случаят с модерните къщи, имате нужда от пелетна печка с работа, независима от въздуха в помещението, за да се избегне създаването на опасно отрицателно налягане.

Почистване на пелетна печка - това е толкова лесно

Тъй като се образува много малко пепел при изгарянето на пелетите, почистването на печката и поддръжката ѝ е, като детска игра. Като доказано и практично средство за почистване на Вашата печка на пелети е прахосмукачката за пепел.

Производители BELLA, FORNELLO, BURNIT, ALFA PLAM, OPOP, IVG, DI CALORE, FEROLLI, MBS се грижат за топлината във Вашия дом.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички