Категории
Филтрирай

Открийте ни в YouTube

Печки на пелети

Печки на пелети със и без водна риза на Хит Цени — Коледжиков

Печка на пелети е екологично и евтино отопление

Печките на пелети са рентабилни и осигуряват комфорт и уютна топлина във Вашия дом. Изборът на пелетна печка означава използване на икономично и екологично, но предимно изключително практично гориво. Икономични са, защото гарантират значително по-ниски разходи от изкопаемите горива. Проектирани са да гарантират ефективно и чисто изгаряне с над 90 % ефективност и с нива на емисии, които са сред най-ниските в индустрията. Изборът на пелети за отопление означава лекота на използване и удобство.

Те се предлагат дори в удобни чували в повечето големи строителни магазини. Не генерират мръсотия и оставят по-малко пепел в сравнение с дървесината. Освен това пелетните печки имат голямото предимство, че могат да се експлоатират автоматично. За тази цел включването и изключването се регулира според Вашите собствени нужди.

Предимства на отопление с камина на пелети

  • Максимален комфорт;
  • Ниска консумация;
  • Големи контейнери за гориво;
  • Минимални усилия при употреба;
  • Тиха работа;
  • Бързо запалване;
  • Екологично отопление;
  • Без прах и пушек.

Пелетни печки в онлайн магазин koledzhikov.bg

Изборът на правилната печка за пелети до голяма степен зависи от размера и изолацията на помещението. Прави се разграничение между печки на пелети, които зависят от извличането на въздух за изгаряне от помещението и такива, които са независими и получават въздуха от вън. Ако помещението е много добре изолирано, какъвто е случаят с модерните къщи, имате нужда от пелетна печка с работа, независима от въздуха в помещението, за да се избегне създаването на опасно отрицателно налягане.

Почистване на пелетна печка - това е толкова лесно

Тъй като се образува много малко пепел при изгарянето на пелетите, почистването на печката и поддръжката ѝ е, като детска игра. Като доказано и практично средство за почистване на Вашата печка на пелети е прахосмукачката за пепел.

Производители BELLA, FORNELLO, BURNIT, ALFA PLAM, OPOP, IVG, DI CALORE, FEROLLI, MBS се грижат за топлината във Вашия дом.

Няма намерени продукти по зададените параметри!

Не откриваш това, което търсиш? Пиши ни:

Потърсете отново

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички