Кастрачки за клони

Кастрачки за клони | Телескопични резачки | Коледжиков

Кастрачки за клони

Какво е кастрачка за клони?

Кастрачката за клони представлява телескопичен верижен трион. С нея може безопасно да режете високи клони или да оформяте жив плет с голяма височина. Всичко това ще стане напълно безопасно, защото няма да Ви се наложи да използвате стълба. Наричан още резачка за клони, този градински инструмент е снабден с трион, монтиран на дълъг прът, дължината на който може да достигне 2.5 метра

По този начин, заедно с ръста на оператора, достижимата работна височина е равна на 4 и повече метра. Така достигате всички високи клони, като същевременно сте в безопасна позиция, здраво стъпили на земята.

Какви видове телескопични резачки за клони предлагаме?

В асортимента на магазин Коледжиков може да разгледате три вида резачки за клони с телескопичен прът в зависимост от начина им на захранване. 

Aкумулаторна резачка за клони

Кастрачката за клони на батерии се захранва от акумулаторна батерия. В зависимост от характеристиките на прътовия трион и вида на батерията, можете да очаквате между половин и един час употреба с едно зареждане. В наши дни модерно решение за постигане на конкурентна продължителност на работа са литиево-йонните батерии. Те осигуряват постоянната мощност, дори когато се изтощават. 

Предимства на акумулаторните верижни триони за клони:

Мобилност - безкабелното захранване не Ви обвързва с кабели;

Лесна поддръжка - поддържайте веригата добре заточена, а батерията заредена;

Лесна употреба - включват се с натискане на бутон, а веригата се задейства с натискане на спусъка.

Електрическа резачка за клони 

Електрическите резачки за клони с телескопичен прът се захранват от стандартната ел. мрежа, с която разполага всяко домакинство. Максималното отстояние, на което може да достигнете с достатъчно дълъг кабел, без да загубите мощност е 30 метра. 

Електрическата кастрачка за клони предлага много предимства. Като за начало - евтина поддръжка, тъй като не изисква смяна на масло или зареждане с гориво. Лекото тегло я прави удобна за използване по-дълго време. Това се дължи на липсата на бензинов резервоар и батерия.

Бензинова резачка за клони

Бензиновите прътови триони за клони са предпочитани от специалистите по озеленяване и горско стопанство, както и от собствениците на жилища, които имат по-големи дървета с много разклонения. Техните предимства са:

● Подходящи са за сериозно и редовно натоварване

● Оборудвани са с мощни двигатели

● Притежават по-дълга шина (обикновено 25 - 30 сантиметра)

● Имат подобрен въртящ момент

● Предлагат комфортни характеристики като намаляване на вибрациите и двигател, монтиран отзад, за по-добър баланс.

Можем ли да поръчам телескопична резачка за клони без регистрация? 

Да, може да направите поръчка като гост. Ако решите, може да си създадете и акаунт. Това е един от начините, с които се стремим да улесним вашето онлайн пазаруване

Какви са начините за доставка? 

● Предлагаме доставка с наш, професионален куриер.

Доставка до офис на куриерска фирма.

● Получаване на пратка на домашен или служебен адрес.

● Вземане от наш магазин, за което гарантираме максимално бързо получаване на стоката.

Каква е цената за доставка? 

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Допълнителна информация може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получа поръчката? 

Доставянето на пратки до нашите клиенти извършваме в срок от 1 до 3 работни дни. Някои специализирани продукти изискват чисто технологично време за доставка, което може да не зависи от нас. За тях ще бъдете своевременно информирани. 

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория "Кастрачки за клони"? 

За да можем да предложим най-доброто за всеки наш клиент, ние сме подбрали най-добрите машини, с цени, стартиращи от 180 лв. и завършващи до около 1400 лв.


Вижте още:

Машини за събиране на лешници

Храсторези Хускварна

Малки фрези за градина

Категории

Свързани статии


Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички