Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
189 лв. 195396 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Генератори за ток

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 394 артикул(а)
Бензинов монофазен генератор с ел старт и AVR HYUNDAI HY 9000 LEK

Агрегат, бензинов HY 9000 LEK на HYUNDAI разполага със система, която регулира напрежението по време на експлоатация, като по този начин защитава захранваното от него оборудване. 

Бензинов монофазен генератор с ел старт и AVR HYUNDAI HY 9000 LEK от топ производител в Колежиков
Редовна цена 1 882.00 лв. -3% Цена 1 825.54 лв.
 • -3%
Брой:
Бензинов монофазен генератор с AVR BRIGGS & STRATTON ProMax 3500A

Монофазен генератор BRIGGS & STRATTON ProMax 3500A можете да използвате за захранване на Вашите електроинструменти или дори чувствителна техника, като компютри, телевизори и други.

Бензинов монофазен генератор с AVR BRIGGS & STRATTON ProMax 3500A от топ производител в Колежиков
Цена 1 480.00 лв.
Брой:
Бензинов монофазен генератор с ел старт и AVR BRIGGS & STRATTON ProMax 7500EA

BRIGGS & STRATTON ProMax 7500 EA е монофазен генератор, снабден с автоматична система за следене и настройване на напрежението, предназначен за професионална употреба. 

Бензинов монофазен генератор с ел старт и AVR BRIGGS & STRATTON ProMax 7500EA от топ производител в Колежиков
Цена 4 430.00 лв.
Брой:
Бензинов монофазен генератор с ел старт и AVR HYUNDAI HY10000 LEK

Агрегат HYUNDAI HY10000 LEK има електростартираща система и avr функционалност, упражняваща постоянен контрол над напрежението при експлоатация. 

Бензинов монофазен генератор с ел старт и AVR HYUNDAI HY10000 LEK от топ производител в Колежиков
Редовна цена 2 080.00 лв. -3% Цена 2 017.60 лв.
 • -3%
Брой:
Бензинов монофазен генератор с ел старт AL-KO 6500-C

6500-C на AL-KO е австрийски генератор, произвеждащ монофазна електроенергия, подходящ за експлоатация в домашни или работни условия, както и за развлекателни дейности сред природата.

Бензинов монофазен генератор с ел старт AL-KO 6500-C от топ производител в Колежиков
Цена 1 865.00 лв.
Брой:
Бензинов монофазен генератор RAIDER RD-GG02

RD-GG02 на RAIDER е синхронен генератор за ток, който успешно можете да използвате като източник на електроенергия на места, където няма достъп до ел мрежата.

Бензинов монофазен генератор RAIDER RD-GG02 от топ производител в Колежиков
Редовна цена 378.00 лв. -10% Цена 340.20 лв.
 • -10%
Брой:
Бензинов монофазен генератор с AVR HYUNDAI HY 3100

HYUNDAI HY 3100 е бензинов генератор, за доставяне на ел енергия, с който можете да захранвате различни видове електрически устройства и машини, както и да зареждате акумулаторни батерии. 

Бензинов монофазен генератор с AVR HYUNDAI HY 3100 от топ производител в Колежиков
Редовна цена 678.00 лв. -3% Цена 657.66 лв.
 • -3%
Брой:
Генератори за ток и агрегати | Топ цени | Коледжиков

Генератор за ток

В онлайн магазин koledzhikov.bg има агрегати с различни нива на мощност работещи с бензин или дизелово гориво и различни размери на резервоарите. Консумацията на машините също се различава и можете да избирате между различните пускови системи, с ръчен старт чрез издърпване на въже или електрически старт, завъртате ключа и двигателя стартира. Друга разлика е във вида на двигателя.

Видове генератори за ток:

 • Инверторни;
 • Бензинови;
 • Дизелови;
 • Заваръчни;
 • На газ;
 • Индустриални;
 • С външно задвижване.

Агрегат за ток

Ако имате нужда от електричество на труднодостъпни или отдалечени места, можете да разчитате на помощта на захранващ генератор. Генераторите се предлагат в различни размери и с различни класове на производителност. По-малките модели обикновено могат да се пренасят удобно до мястото на използване с помощта на дръжка. С тях можете да заредите с ток електрическите си инструменти и машини навсякъде. С генератори с вграден инвертор могат да се захранят и чувствителни устройства и електроника като лаптопи или телевизори. Тези устройства изискват ток с постоянна честота и напрежение, минимални колебания могат да ги повредят. С помощта на инвертора може да се постигне оптимално синусово изходно напрежение, т.е. качествен ток като от контакт.

Генератори за ток, бензинови и дизелови

Има два вида гориво, които могат да се използват за зареждане на Вашия генератор, дизел и бензин. Както е известно, дизеловото гориво е по-евтино, обаче първоначалната инвестиция е малко по-голяма, но пък са и по-мощни. Ако генераторът се използва често, закупуването на дизелов вариант си заслужава. Бензиновият агрегат е достатъчен за рядка употреба и може да задоволи нуждите Ви стига да подберете достатъчно мощен вариант.

В зависимост от това колко често и интензивно ще се използва, трябва да вземете предвид обема на резервоара и разхода на гориво.

Поръчайте Вашия електрогенератор марка AGT, AL-KO, ANTOR, BRIGGS & STRATTON, CHAMPION, CIMEX, CROSS PLUS, DeWALT, ELEKTRO MASCHINEN, HONDA, HYUNDAI, IMER, ITC, POWER, MAKITA, PETROV, POWERMATE by PRAMAC, PRAMAC, PROENERG, RAIDER, RTR, STANLEY, SUBARU или SUZUKA от нас.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички