Филтрирай
Цена
2440 лв. 18240 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Дизелови монофазни генератори за ток

Дизелови монофазни генератори за ток | Цени — Коледжиков

Дизелов монофазен генератор за ток

В домовете на все повече хора има дизелови монофазни генератори. Причината за това, е че те имат:

  • Лесно обслужване;
  • Стабилна работа;
  • Ниска консумация на електроенергия;
  • Лесна преносимост.

Предлагат се все повече дизелови генератори за ток, които могат да помогнат в ситуация, в която е прекъснало захранването с електричество. В крайна сметка в наши дни почти нищо не работи без електричество. Един помощник в повече при нужда може да бъде важен и дори безценен. Да не забравяме и употребата в градината. Вместо да се използват изключително дългите удължители и кабели, които създават риск от спъване и нараняване, може да си осигурите агрегат, доставящ електричество точно там, където Ви е необходимо.

Дизелови генератори монофазни от koledzhikov.bg

При нас ще откриете точната машина за захранване с електроенергия. Ние Ви предлагаме надеждни и мощни генератори, с изключително икономичен работен режим, работещи с дизелово гориво. Благодарение на тях си осигурявате стабилен, монофазен ток за Вашите уреди. Тези дизелови монофазни генератори са подходящи за захранване на чувствителни към промени в напрежението техники и машини.

От най-популярните марки, можем да Ви предложим генератори на PETROV, CROSS PLUS, SUZUKA, AL-KO, AGT, ANTOR, CHAMPION, POWERMATE by PRAMAC, PRAMAC, PROENERG, RAIDER, RTR, STANLEY, DeWALT, HONDA, HYUNDAI, IMER, ITC, MAKITA, ELEKTRO MASCHINEN, BRIGGS & STRATTON, SUBARU.

Дизелов монофазен генератор за ток ITC POWER DG 6000SE

Генератор за ток с ел старт и AVR ITC POWER DG 6000SE е дизелов монофазен обезшумен агрегат, оборудван със система за оказване на постоянен контрол на напрежението по време на работа. 

ITC POWER
Цена 2 580.00 лв.
Дизелов монофазен генератор с ел старт и AVR POWERMATE PMD 5000S

Електрогенератор POWERMATE by PRAMAC PMD 5000S работи с дизелово гориво и произвежда монофазна ел енергия. С добавяне на АТС табло, италианският агрегат за ток ще може да се използва като аварийно средство за доставяне на електроенергия. 

POWERMATE by PRAMAC
Цена 3 213.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички