Филтрирай
Цена
549лв.13157лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Диамантено пробивни машини

Диамантено пробивни машини на Топ Цени — Коледжиков

Машини за диамантено пробиване

Диамантено пробивни машини са най-добрия партньор на водопроводчика, електротехника и строителния работник. Способни са да правят изчистени, гладки и прецизно отмерени отвори в тухла и мек бетон. Тези инструменти са не само изключително полезни, но и са създадени да издържат на тежките условия на строителната площадка. 

Особености на диамантеното пробиване

Това е форма на ядково пробиване, чрез бормашина с прикрепена за нея боркорона с диамантено покритие. Диамантът е най-твърдия материал в света и затова е идеалното помощно средство за създаване на отвори в редица материали, включително бетон, метал и стъкло. Машините за диамантено пробиване създават дупки с диаметър между 8 и 1500 милиметра. Могат да се използват във вертикална или хоризонтална посока в зависимост от изискванията.

Приложение на диамантено пробивната машина

Въпреки че се използва предимно върху бетон, това е универсален инструмент, който може да влезе в употреба при пробиване почти на всеки материал, като стъкло, метал, камък, асфалт и плочки. Диамантеното пробиване намира приложение при необходимост от направа на прецизни и големи отвори за канали, тръби или за поставяне или закрепване на болтове, а също и при анализ на конкретни проби. Дупките могат да бъдат с почти неограничена дълбочина.

Машини за ядково пробиване от koledzhikov.bg

Независимо дали става въпрос за обикновен строителен проект или сложно задание, ние предлагаме машини за диамантено пробиване за всяка задача. От Нас може да закупите марки, като MILWAUKEE, RIDGID, NORTON, HUSQVARNA, REMS, BOSCH, FLEX, JEPSON, RAIDER, REMS, SPARKY и TYROLIT.

Бормашина за ядково/диамантено пробиване HUSQVARNA CONSTRUCTION DM 230, 1850W, 0-3600 об/мин., 150 мм
Бормашина за диамантено пробиване HUSQVARNA DM 230 има водоохлаждаща се скоростна кутия, стандартна шийка за монтаж към стойка, бърз достъп до...
HUSQVARNA CONSTRUCTION
Цена 2 906.96 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички