Филтрирай
Цена
519лв.4135лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Машини за огъване на ламарина

Машини за огъване на ламарина на Топ Цени — Коледжиков

Машина за огъване на ламарина

Независимо дали става въпрос за професионална или за лична употреба в изработката на модели Вие имате нужда от листоогъваща машина за ламарина. Тя може лесно и ефективно да оформя листове и множество метали. Независимо дали е с или без ролки, ако искате да приведете метали и листове в определена форма, можете лесно и качествено да се справите без чук и ръчни инструменти благодарение на модерните машини за огъване на ламарина. Защото огъването на ламарината сега е по-лесно от всякога!

Машини за огъване на ламарина от koledzhikov.bg

Използването на машина за огъване на ламарина предлага много предимства и също толкова много области на приложение. Тъй като машините за огъване на ламарини се използват предимно в областта на индустриалното и следователно професионалното производство, това не е единствената област на приложение. Напротив. Също така в частната област на приложение - например при производството на модели - се използват и по-малки модели на тази машина.

Листоогъваща машина

Най-честите области на приложение на машините за огъване на ламарини са:

 • Промишлената обработка на листове и метали (машиностроене, автомобилна промишленост и други)
 • Частния сектор, където се произвеждат разнообразие от форми от листове и метали (изработка на модели и т.н.)

Тук ще намерите Вашата листоогъваща машина, от която се нуждаете, за да огънете и оформите големи листове ламарина за Вашите проекти и нужди. Машините за огъване на ламарина се използват широко в производствената промишленост и в оформянето на метални листове. Всеки ден се изработват множество предмети от ламарина и за доста от тях е необходима листоогъваща машина. Листовият метал е сред основните най-използвани материали в металообработката, който може да бъде изрязан, огънат и оформен в разнообразни форми.

За вас избрахме продукти от лидерът в производство на машини за металообработка BERNARDO.

  Машина за огъване и рязане на ламарина BERNARDO 3in1 - 760 Profi

  Машина за огъване на листове ламарина BERNARDO 3in1 - 760 Profi е снабдена с два броя странични и 1 заден ограничители, както и с комплект сегменти с високо качество.

  BERNARDO
  Цена 2 749.00 лв.
  Машина за огъване и рязане на ламарина BERNARDO 3in1 - 1320 S

  Универсална листоогъваща машина BERNARDO 3in1 - 1320 S е предназначена за професионална употреба в тенекеджийството, строително-ремонтните дейности и други сфери, използващи машини за обработка на метал.

  BERNARDO
  Цена 3 489.00 лв.
  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички