Филтрирай
Цена
261лв.3141лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Резервоари за вода

Резервоари и цистерни за вода • Бидони | Коледжиков

Бидони за вода спасяват от безводие

В тази категория с продукти от нашия сайт ще може да изберете измежду голямо количество резервоари и съдове за съхранение на чиста вода. Разполагаме със съдове за вода с различен капацитет и форма. Предназначени са за употреба в домакинства и предприятия.

Всички съдове за съхранение на питейна вода предпазват от развитие на микроорганизми и миризми. Те са със сертификати за качество според европейските стандарти.

Предлагаме се съдове за вода тип:

  • Вертикален цилиндър;
  • Елипса;
  • За вкопаване;
  • Паралелепипед;
  • Хоризонтален цилиндър.

Цистерна за вода за всяка къща

Ако прекарвате почивката на къмпинг, трябва да изберете и подходящ съд за съхранение на вода, за да разполагате с достатъчно количество за Вашите нужди. Те са важни, защото това е единственият начин да вземете с Вас голямо количество вода, от което бихте имали необходимост по време на почивка. Има и множество подходящи аксесоари, като чучури за наливане, спирателни кранове отдушници и други.

Резервоарите за вода се предлагат и в много дизайни. Така че можете може да изберете модел, който ще подхожда перфектно на Вашето превозно средство. С помощта на нашата богата гама от съдове за вода Вие ще ​​сте абсолютно независими и ще можете да се къпете навсякъде.

Видове резервоари за вода

Можете да изберете мобилни или резервоари за вграждане. Вграждащите се предлагат в различни размери и винаги са снабдени с изход на дъното, така че да се изпразват по-лесно през зимата.

Разгледайте нашите предложения от производители ELBI, AQUAPUR и други.


Вижте още:

Помпи за вода

Сондажни помпи

Помпи за чиста вода

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички