Филтрирай по:
Цена
290 лв. 3490 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Резервоари за вода

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-17 от общо 17 артикул(а)
Резервоар за чиста питейна вода ELBI CP-500

Резервоар за чиста вода ELBI CP-500 позволява съхранение и на различни химически вещества, киселини, основи, алкохоли и други, които са позволени за изсипване от производителя.

ELBI
Цена 502.00 лв.
Брой:
Резервоари за вода на Хит Цени — Коледжиков

Бидони за вода спасяват от безводие

В тази секция от нашия сайт ще може да изберете измежду голямо количество резервоари и съдове за съхранение на чиста вода. Разполагаме със съдове за вода с различен капацитет и форма. Предназначени са за употреба в домакинства и предприятия. Всички съдове за съхранение на питейна вода предпазват от развитие на микроорганизми и миризми. Нашите резервоари за чиста вода са със сертификати за качество според европейските стандарти.

Предлагат се съдове за вода тип:

  • Вертикален цилиндър;
  • Елипса;
  • За вкопаване;
  • Паралелепипед;
  • Хоризонтален цилиндър.

Цистерна за вода за всяка къща

Ако прекарвате почивката на къмпинг, трябва да изберете и подходящ съд за съхранение на вода, за да разполагате с достатъчно количество за Вашите нужди. Те са важни, защото това е единствения начин да вземете с Вас голямо количество вода, от което бихте имали необходимост по време на почивка. Има и множество подходящи аксесоари, като чучури за наливане, спирателни кранове отдушници и други. Резервоарите за вода се предлагат и в много дизайни. Така че можете може да изберете модел, който ще подхожда перфектно на Вашето превозно средство. С помощта на нашата богата гама от съдове за вода Вие ще ​​сте абсолютно независими и ще можете да се къпете навсякъде. Можете да изберете мобилни или резервоари за вграждане. Вграждащите се предлагат в различни размери и винаги са снабдени с изход на дъното, така че да се изпразват по-лесно през зимата.

Разгледайте нашите предложения от производители ELBI, AQUAPUR и други.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички