Филтрирай
Цена
2007лв.3286лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Централни вакуум системи

Централни вакуум системи на Хит Цени — Коледжиков

Какво е централна вакуум система за почистване на дома?

Централните вакуумни системи предлагат множество предимства за лесно премахване на мръсотията и праха тихо, хигиенично и особено удобно. Благодарение на широка гама от аксесоари могат лесно да се адаптират към личните Ви нужди, за да поддържате домакинството си чисто. 

Централната вакуум система се състои от:

  • Мотор, който задвижва помпата;
  • Система от тръби;
  • Централен събирателен контейнер;
  • Смукателни принадлежности.

Предимствата на централните прахосмукачки са много

Има няколко фактора в полза на инсталирането на централна вакуумна система. На първо място е важно да се наблегне на фактора на здравословния начин на живот. Особено полезна е за страдащите от алергия към домашен прах. За разлика от конвенционалните прахосмукачки, които разпределят дребни прахови частици в целия апартамент с отделения въздух и напрягат дихателните пътища на жителите на къщата, въртящите се въздушни потоци в централната прахосмукачка гарантират, че мръсотията и финия прах ефективно се пренасят в контейнера за събиране, без да се разпилява нищо във въздуха или в помещението. Вакуум системата е свързана към няколко гнезда или чрез тръбна система, която е скрита зад стените и през която се всмуква мръсотията и праха в контейнера за събиране. Инсталира се на централни и леснодостъпни места, така че на един етаж, в зависимост от квадратните метри, са достатъчни едно до три смукателни гнезда, за да покрият цялото жилищно пространство. Съхранението на маркуча трябва да бъде добре обмислено, тъй като може да бъде доста дълъг.

На Вашето внимание представяме централни вакуумни системи NILFISK.

Централна вакуумна система NILFISK SUPREME ALL-IN-1 LCD Deluxe Hose, 1700W, 300 mbar, 3540 л/мин
NILFISK SUPREME ALL-IN-1 LCD Deluxe Hose е централна вакуумна система, която предлага възможно най-ефективното почистване с прахосмукачка за...
NILFISK
Редовна цена 3 387.60 лв. Цена 3 285.97 лв.
  • -3%

Често задавани въпроси за централни вакуум системи

За жилище с каква площ са подходящи централните прахосмукачки?

Марката NILFISK предлага централни вакуумни системи за домове с различни размери. Има модели за площ до 150 кв. метра, 250 кв. метра и 500 кв. метра. 

Какво съдържа централната вакуум прахосмукачка?

За удобство на потребителя централните прахосмукачки NILFISK се доставят в комплект, съдържащ всичко необходимо за инсталиране. Инсталационният комплект съдържа самата машина, маркуч, ръкохватка, тръби и фитинги, необходими за перфектно инсталиране.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички