Тримери за трева

Тримери за трева и райграс ⋆ Цени ⋆ Коледжиков

Какво е тример за трева?

Качествените тримери за трева позволяват на градинарите да извършват бързо и лесно косене на райграс в зоните, където колесните косачки за трева не мога да достигнат. Те са леки и работят с корда, която се върти с много висока скорост. 

Ако кордата се скъса по време на косене, с едно потупване в земята автоматичният механизъм подава ново парче със същата дължина. Заменяемата корда позволява на машината да работи без метални остриета, които се нуждаят от редовно заточване.

Какви видове тримери за трева предлагате?

На пазара се предлагат три вида тримери за трева според източника на захранване:

  • Електрически
  • Бензинови
  • Акумулаторни.

Макар всички те да се справят добре с косенето, има няколко разлики помежду им, като мощност, шум и маневреност. Ако не знаете от колко мощен тример за трева се нуждаете, нашите търговски консултанти ще отговорят на разяснят основните характеристики на този тип градинска машина и ще ви насочат към модели, които отговарят на потребностите ви. 

Бензинов тример с корда

Обикновено е по-мощен от вариантите с електрическо захранване. Поради това бензиновият тример се използва от собственици на големи дворове, както и от професионални градинари. Двигателите им са 2-тактови и се нуждаят от горивна смес от масло с бензин или 4-тактови, които работят малко по-плавно и позволяват по-лесно стартиране.

Електрически тример за трева

На практика електрическият тример за трева не изисква поддръжка и е много по-тих в сравнение с моделите, работещи с бензин. Не отделя вредни газове, което го прави здравословна алтернатива както за Вас, така и за околната среда. Освен това лекото му тегло осигурява лесно маневриране. Стартирането му става с натискането на бутон.

Акумулаторен тример с корда

Безкабелните тримери с корда, какви то са акумулаторните модели, се захранват от литиево-йонна батерия. Стартирането им е лесно и са също толкова тихи, колкото и кабелните. 

Предимство тук е липсата на кабел, който често води до ограничаване на обхвата на работаАкумулаторните тримери за трева са удобни за използване на места без източник на електрическо захранване. Животът на батерията е достатъчно голям за косене в продължение на 40 минути.

За какво са предназначени?

Градинските тримери са предназначени за косене на леко обрасла трева. С тяхна помощ може да извършвате довършителни работи след като сте използвали косачка. Подходящи са за обработване на тесни пространства, до които една по-голяма косяща машина не може да стигне. 


Защо да ги закупим от Коледжиков?

Като клиенти на Коледжиков може да разчитате на обективна оценка на предлаганите тримери за трева, консултация, инструктаж от компетентни търговци и сервизно обслужване. Ние ще ви разясним какви са разликите между моделите и защо едни се предлагат на ниска цена, а други на по-висока. Постарали сме се да предложим богат избор на тримери - немски, американски, японски, шведски и др. Сред тях ще откриете модели, подходящи за използване в домашната градина или за професионални цели. 

Съвременните професионални тримери за трева са изключително мощни, устойчиви на натоварване и снабдени с технологии, които щадят оператора и околната среда. Това ги прави незаменими за озеленителите и за всички фирми, които се занимават с поддръжка на големи тревни площи. 

30-годишният ни опит в сферата на търговията с градинска техника ни е убедил в качествата на тримерите за трева на GreenWorks, AL-KO, HUSQVARNA, STIHL, GARDENA, RAIDER, EGO, MAKITA и др.


Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, в онлайн магазин Коледжиков може да поръчате електрически, акумулаторни или моторни тримери без регистрация. За целта използвайте опцията за поръчка като гост или "Бърза поръчка без регистрация". 


Какви са начините за доставка?

Работим с всички куриерски фирми на територията на страната. 


Каква е цената за доставка?

Цената на доставката зависи от избраната от Вас куриерска фирма. За поръчки на стойност над 250 лв., които не включват намалени продукти, няма да ви таксуваме за доставка.


В какъв период ще получим продуктите?

Направените поръчки се стремим да доставим в рамките на един до три работни дни след потвърждението им. Изключение правят онези продукти, при които има необходимост от производствено време. Тогава стандартният срок за доставка е до 30 работни дни


В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Тримери за трева"?

Предлагаме тримери за трева на цени от 30 лв. до 4 000 лв.


Как и кога можем да се свържем с вас?

Може да осъществите контакт с нас по телефона, на електронната ни поща или като ни пишете в профила ни във Facebook. Физическите ни магазини работят от понеделник до събота. През стандартната работна седмица - от 8:30 до 18:30 часа, а в събота – от 8:30 до 14:00 часа

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички