Филтрирай
Цена
218лв.3300лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Бензинови тримери

Бензинови тримери за трева → Магазини Коледжиков

Какво е бензинов тример?

Бензиновите тримери за трева са добри в рязането на гъста и жилава трева. Те не ограничават движенията на оператора, тъй като не са свързани със захранващи кабели или изтощаващи се батерии

Работят до изчерпване на горивото, а презареждането им отнема секунди. Това ги прави най-добрите за големи имоти. Мощни са и поради това са предпочитани за косене на обрасли площи и много гъсти плевели.

Характеристики

Ако сте решили, че бензиновият тример за трева е най-подходящия вариант за Вас, има няколко характеристики, на които трябва да обърнете внимание: 

 • Мощност на тримера за трева

Важно е изходната мощност да е достатъчна за вида косене, който искате да извършите.

 • Вид двигател

Бензиновите тримери с двутактов двигател са по-мощни, но също така и по-шумни. Изискват приготвяне на горивна смес и смяна на свещи. Четиритактовите модели са с отделен картер за масло и резервоар за гориво. Работят по-тихо и с по-малко изгорели газове.

 • Разход на бензин

По-големите коси за трева с корда са с по-голяма мощност и консумация на гориво. Ако ще косите неголеми площи, няма смисъл да купувате твърде мощен модел. Някои тримери за трева са по-икономични от други и могат да Ви спестят пари в дългосрочен план.

 • Замяна на кордата

При косене на груба трева и плевели с бензинов тример кордата се износва периодично и се нуждае от подмяна. Уверете се, че производителят е предвидил процедурата за смяна да е лесна и бърза. 

Защо да ги закупим от Коледжиков?

Коледжиков ЕООД е компания със сериозен опит в търговията с градинска, горска и комунална техника. Предлагаме машини на утвърдени производители, които покриват очакванията на различни потребители. Препоръчваме продуктите бензиновите тримери на:

 • STIHL
 • HUSQVARNA
 • MCCULLOCH
 • AL-KO
 • SOLO
 • MAKITA
 • RAIDER и други.

За да бъдем максимално полезни, осигуряваме гаранционен и следгаранционен сервиз

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

В онлайн магазина ни може да поръчвате без регистрация. За целта може да използвате опцията “Бърза поръчка без регистрация” или да направите поръчка като гост

Какви са начините за доставка?

Доставката на поръчката Ви ще бъде извършена от избрана от Вас куриерска фирма. 

Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

Стандартният срок за доставка на поръчки е от 1 до 3 работни дни, с изключение на случаите, в които продуктите изискват производствено време. Тогава срокът за доставка е до 30 работни дни. Повече информация за конкретна машина може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Бензинови тримери"?

Предлагаме бензинови тримери за трева на цени от 220 лв. до 4000 лв.

Как и кога можем да се свържем с вас?

Магазини Коледжиков са отворени от понеделник до събота. Ако не можете да посетите наш физически магазин, може да ни откриете на посочените в сайта контакти. 

Бензинов тример STIHL FS 40
Вие искате здрава трева, на която можете да се наслаждавате всеки един момент. Ние знаем тайната, а именно често поливане и косене с бензинова...
STIHL / ЩИЛ
Редовна цена 445.12 лв.
Цена 431.77 лв.
 • -3%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички