Филтрирай по:
Цена
218 лв. 2919 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Бензинови тримери косачки

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-17 от общо 17 артикул(а)
Косачка за висока трева с корда GRILLO HWT 700 Supertrac

Бензинова косачка за висока трева с корда GRILLO HWT 700 Supertrac притежава система за самостоятелно задвижване, благодарение на която може да изкачвате наклонени терени.

GRILLO
Цена 3 359.00 лв.
Брой: Купи
Бензинови тримери Косачки → Онлайн цени — Коледжиков

Бензинов тример и неговите предимства

Моторните тримери са добри в рязането на гъста и жилава трева. Предлагат пълна мобилност, тъй като не са свързани със захранващи кабели или изтощаващи се батерии. Работят до изчерпване на горивото, а презареждането им отнема секунди. Това ги прави най-добрите за големи имоти. В следствие на голямата си мощност могат да се използват за косене на обрасли площи и много гъсти плевели.

Какво трябва да знаете при избор на моторен тример

Ако сте решили, че бензиновия тример е най-подходящия вариант за Вас, има няколко неща, който трябва да вземете предвид:

  • Мощност;
  • 2-тактов или 4-тактов;
  • Консумация на гориво;
  • Марка.

Мощност на тримера за трева

Това е най-важното съображение, на което трябва да обърнете внимание. Важно е изходната мощност да е достатъчна за вида косене, което искате да извършите.

Вид двигател

Бензиновите тримери с двутактов двигател са по-мощни, но също така и по-шумни. Изискват приготвяне на горивна смес и смяна на свещи. Четиритактовите модели са с отделен картер за масло и резервоар за гориво. Работят по-тихо и с по-малко изгорели газове.

Разход на бензин

По-големите коси за трева с корда са с по-голяма мощност и консумация на гориво - няма смисъл да купувате голям модел, когато Ви е необходим само за лека употреба. Някои коси са по-икономични от други и могат да Ви спестят пари в дългосрочен план.

Замяна на кордата

При косене на груба трева и плевели с бензинов тример кордата се износва периодично и се нуждае от подмяна. Тази операция трябва да бъде лесна за извършване в кратък период от време.

Моторни тримери предлагани от koledzhikov.bg

Купете продукти от koledzhikov.bg на производители, на които може да имате доверие като STIHL, HUSQVARNA, MCCULLOCH, AL-KO, SOLO, MAKITA, RAIDER и други.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички