Категории
Филтрирай
Цена
25лв.26лв.

Открийте ни в YouTube

Метли

Метли за почистване на Хит Цени — Коледжиков

Метла

Винаги преди мокрото почистване се извършва сухо събиране на боклука с метла. Правилното почистване с подходяща метла е от съществено значени за поддръжка на чисти подове. Грубите замърсявания и големите отломки след строителни дейности е необходимо да се съберат и отстранят точно с този инструмент за почистване. Подходяща е дори за леко и повърхностно изчистване на килими, когато прахосмукачката не може да се справи. Във всяко домакинство се използва метла и лопата, тъй като е най-бързия начин за събиране на боклук.

Метли от koledzhikov.bg

Избора и покупката на метла не е сложна задача, тъй като се предлагат няколко основни видове метли, които потребителите лесно избират спрямо:

  • Цена;
  • Материал;
  • Предназначение.

Гладките подове, като паркет, ламинат или плочки предпочитат метли с по-мека четка, тъй като имат риск от надраскване. При помитане на двора може да се използват по-груби и по-здрави метли, с които да събирате едри отпадъци и шума. Измитането на каменисти и неравни повърхности е много удобно и се извършва лесно с метла. Изберете сред множеството метли марка GARDENA и много други само при нас.

Метла WOLF GARTEN BW 25 M
Метла WOLF GARTEN BW 25 M е първокласен и лек инструмент за бързо и лесно почистване, който се характеризира с надеждност, здравина и качество....
Цена 25.73 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички