Филтрирай по:
Цена
86лв.524лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Свредла и оборудване за свредели

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-20 от общо 36 артикул(а)
  Свредла и оборудване за свредели на Топ Цени — Коледжиков

  Свредло и оборудване за свредел

  Свредла с различни диаметри и дължини, както и оборудване за свредели са на топ цени при нас! Решили сте да поставите градинска ограда и искате да постигнете това бързо и качествено, тогава имате нужда от подходящ свредел за пробиване на почва.

  Преди пробиване е необходимо да обърнете внимание най-вече на следните 2 неща:

  • Размера;
  • Дълбочината на дупката.

  Те са от най-голямо значение при поставяне на стълбовете за оградата. Също така важно условие е вида на почвата на мястото, което трябва да се пробива. Песъчливата и рохка почва е предпоставка за най-добрите условия за използване на свредели за отвори, дори ако има малки камъчета. Глинестата почва, от друга страна, затруднява пробиването. Ако в земята има големи камъни или дори скали, пробиването бързо ще достигне своите граници.

  Свредла и оборудване за свредели от koledzhikov.bg

  Предпоставка за перфектен краен резултат на всеки ремонт и строителство е изборът на точно свредло. Тук ще откриете свредла, пригодени за работа с различни машини. Различават се по редица фактори, като например система на захват, материал, от който са произведени, размери и предназначение. Предлаганите от нас свредла и оборудване за свредла, са с марки MAKITA, OLEO MAC, RAIDER и STIHL. 

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички