Филтрирай
Цена
20лв.691лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Свредла и оборудване за свредели

Свредла и оборудване за свредели на Топ Цени — Коледжиков

Свредло и оборудване за свредел

Свредла с различни диаметри и дължини, както и оборудване за свредели са на топ цени при нас! Решили сте да поставите градинска ограда и искате да постигнете това бързо и качествено, тогава имате нужда от подходящ свредел за пробиване на почва.

Преди пробиване е необходимо да обърнете внимание най-вече на следните 2 неща:

  • Размера;
  • Дълбочината на дупката.

Те са от най-голямо значение при поставяне на стълбовете за оградата. Също така важно условие е вида на почвата на мястото, което трябва да се пробива. Песъчливата и рохка почва е предпоставка за най-добрите условия за използване на свредели за отвори, дори ако има малки камъчета. Глинестата почва, от друга страна, затруднява пробиването. Ако в земята има големи камъни или дори скали, пробиването бързо ще достигне своите граници.

Свредла и оборудване за свредели от koledzhikov.bg

Предпоставка за перфектен краен резултат на всеки ремонт и строителство е изборът на точно свредло. Тук ще откриете свредла, пригодени за работа с различни машини. Различават се по редица фактори, като например система на захват, материал, от който са произведени, размери и предназначение. Предлаганите от нас свредла и оборудване за свредла, са с марки MAKITA, OLEO MAC, RAIDER и STIHL. 

Адаптер за OM MTL85
Адаптор за OM MTL85 е необходимо приспособление, което позволява на свредел OLEO MAC MTL85 да работи със свредлата, с диаметри от 8 до 20...
OLEO MAC
Цена 119.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички