Филтрирай
Цена
2390лв.16990лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Строителни колички и дъмпери

Строителни колички и Дъмпери • Товарни колички — Коледжиков

Товарна количка за строителни материали

Нашата богата гама от колички и дъмпери са високо ценени от клиенти, които ни се довериха. Имат всевъзможни приложения, дълъг експлоатационен живот и висока устойчивост.

Строителни колички

Строителната количка се справя добре по склонове и неравни терени и се придвижва лесно без риск да се преобърне. Предлага бърз и удобен начин за превозване на строителни материали. Работата с тези устройства е много лесна и значително опростява работната дейност.

Дъмпери

Нашите мини самосвали, наричани още дъмпери имат два вида задвижване.

  • Верижно;
  • Колесно.

Количка за строителен материал от koledzhikov.bg

Това са мощни и бързи помощници за всеки терен. Верижните модели са особено подходящи за използване по черен път. В допълнение могат да се използват върху чувствителни почви, като тревни площи за транспортиране на пясък, пръст, чакъл, камъни и други. Тези дъмпери имат мощни бензинови двигатели, а някои имат хидростатично задвижване. Могат да транспортират доста сериозно количество полезен товар. В допълнение към нашите мини самосвали можете да закупите вериги за сняг. Изберете MULLER PRO MASCHINEN и GRILLO, за да Ви улеснят в строителните дейности.

Дъмпер STAGER RMT300

Дъмпер STAGER RMT300 е снабден с двигател LONCIN с обем 196 кубика, който произвежда 6.5 конски сили, както и скоростна кутия с 3 предавки напред и една назад.

STAGER
Редовна цена 3 300.00 лв.
Цена 2 999.00 лв.
  • -301.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички