CHARGEUR PLUS

CHARGEUR PLUS

Строителна, подемна и транспортна техника CHARGEUR PLUS

Какво ги прави най-добрите?

CHARGEUR PLUS успешно навлиза на пазара, предлагайки продукти, които са внимателно проучени, за да задоволят нуждите както на любители, така и на професионалисти, на достъпни цени. Производствената база на компанията се намира в близост до La Rochelle. Там се проектират и сглобяват машини за земеделие и строителни площадки.

С присъединяването си към GO Industry Group през 2016 година марката успява да разшири асортимента от продукти в своя каталог. Компанията укрепва мрежата си за дистрибуция, след сервизно обслужване и въвежда нови модели, които са специално пригодени за нуждите както на любители, така и на професионалисти.

Селскостопански и строителни машини CHARGEUR PLUS

Каталогът включва машини с различни версии на задвижване, производителност и опции. Те са известни със своята невероятна здравина, превъзходна работа и способност за адаптиране. Фирмата предлага:

В Коледжиков предлагаме цялостно оборудване, от което се нуждаете, адаптирано към употребата и условията на работното място. Независимо дали сте любител, или професионалисти, независимо от вашата дейност и вашите нужди, имаме селскостопански и строителни машини за всеки. Те са напълно оборудвани (конструкция, двигателя, инвентар и др.) според начина, по който ще се използват.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички