Категории
Филтрирай
Цена
120лв.7188лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Телфери

Телфери на Топ Цени — Коледжиков

Как да изберем телфер

Повдигането и преместването на товари може да бъде трудна и тежка задача, но с помощта на телфер, това вече не е така. Електрическите телфери улесняват работата, защото надхвърлят десетки пъти човешката сила и могат лесно да повдигат товари, а също така да ги придвижват в една или повече посоки. Повдигащите устройства са с голямо разнообразие от товароподемност, механизъм, конструкция и екстри, като дистанционни управление. За безопасното транспортиране на товари трябва да са здраво монтирани на греда и да се използват от квалифициран персонал. Задвижват се с електрически ток и намират доста широко приложение в множество сфери, където се повдигат и преместват тежки обекти. Предлагат се телфери за "домашна" и професионална употреба. Товароподемната сила на тези устройства за повдигане на товари започва от 100 килограма и може да надхвърли 1 тон.

koledzhikov.bg Ви представя телфери на ТОП цени

Според подвижността телферите могат да се определят, като два вида:

  • Стационарни;
  • Подвижни с еднорелсова или двурелсова количка.

Използването на телфер в бизнеса значително повишава продуктивността, като в същото време минимизира физическия труд на служителите. Вместо да извършват изтощителното повдигане и транспортиране на тежки предмети, те могат да използват само един бутон, който да свърши цялата работа.

Разгледайте нашата категория от електрически, верижни, домашни, за професионална употреба при повдигане на строителни материали, метални профили и телфери за тераса. Марки IMER, GEKO, RAIDER.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички