Категории
Филтрирай
Цена
120 лв. 7188 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Телфери

Телфери • Електрически • Топ Цени — Коледжиков

Какво е телфер?

Телферът (или електрическият телфер) е вид подемно устройство, което се използва за преместване на товари във вертикална или хоризонтална посока. Той се състои от стоманени кабели или вериги, които се движат върху водещи релси или трасета, поддържани от метална конструкция.

Видове телфери

Телферите могат да бъдат ръчни или електрически, като електрическите телфери са обикновено по-мощни и подходящи за по-тежки товари и по-интензивни приложения. Те се използват в различни отрасли като производство, строителство, складове и др., за преместване на тежки или големи товари.

Според подвижността телферите могат да бъдат и:

  • Стационарни
  • Подвижни с еднорелсова или двурелсова количка

Ползи и приложения на телферите

Повдигането и преместването на товари може да бъде трудна и тежка задача, но с помощта на телфер, това вече не е така. Електрическите телфери улесняват работата, защото надхвърлят десетки пъти човешката сила и могат лесно да повдигат товари, а също така да ги придвижват в една или повече посоки. Повдигащите устройства са с голямо разнообразие от товароподемност, механизъм, конструкция и екстри, като дистанционни управление. За безопасното транспортиране на товари трябва да са здраво монтирани на греда и да се използват от квалифициран персонал. Задвижват се с електрически ток и намират доста широко приложение в множество сфери, където се повдигат и преместват тежки обекти. Предлагат се телфери за любителска и професионална употреба. Товароподемната сила на тези устройства за повдигане на товари започва от 100 килограма и може да надхвърли 1 тон.

Използването на телфер в бизнеса значително повишава продуктивността, като в същото време минимизира физическия труд на служителите. Вместо да извършват изтощителното повдигане и транспортиране на тежки предмети, те могат да използват само един бутон, който да свърши цялата работа.

Защо да купим електрически телфер от Коледжиков? 

Разгледайте нашата категория от електрически телфери за любителска и професионална употреба. Ще се уверите, че предлагаме богата гама на марки от цял свят. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от компетентна консултация или не откривате това, което търсите. 

Свързани статии


Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички