Филтрирай
Цена
17170лв.205200лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Универсални шлайфмашини

Универсални шлайфмашини на Хит Цени — Коледжиков

Универсална шлайфмашина

Обработвате детайл, който има неравна повърхност, която бихте искали да стане равна и гладка или пък има покритие, което искате да премахнете? Това, от което се нуждаете, е една от нашите машини за шлайфане на повърхности. В нашата гама ще намерите само топ модели от големи производители, като Bernardo - подходящи за всеки възможен тип приложение. Независимо от това дали притежавате цех за обучение, малък или голям бизнес или развивате промишлено производство, в нашата категория универсални шлайфмашини Вие гарантирано ще намерите подходящото устройство за Вашите цели.

Универсални шлайфмашини от koledzhikov.bg

Критериите за закупуване на шлифовъчна машина за повърхности могат да бъдат сведени до два основни момента:

 • Качество;
 • Специфични изисквания.

Името на производителя дава най-добрите заключения по отношение на качеството. Избирайки предложените в този раздел продукти Вие знаете, че сте в добри ръце, що се отнася до качеството. В нашата гама ще намерите шлайфмашини за всеки бюджет, както и за всяко приложение. Шлифовъчните ни машини се характеризират с това, че могат да извършват предназначението си с най-голяма точност, като по този начин постигат най-високо качество. Най-често срещаните области на приложение са общото машиностроене, производството на режещи инструменти, изработване на форми, предмети и други.

  Цилиндрична шлифовъчна машина BERNARDO URS 800 N

  Универсалната цилиндрична шлифовъчна машина URS 800 N разполага с отлична гама от стандартни аксесоари, която включва вътрешно шлифовъчно устройство и двуосен дисплей за позиция.

  BERNARDO
  Цена 60 840.00 лв.
  Машина за шлайфане на повърхности BERNARDO BSG 2040 MC

  Машини за шлайфане на повърхности BERNARDO BSG 2040 MC е с високо удобство за потребителя. Идеална за обучителни семинари, както и за изработка на инструменти и матрици.

  BERNARDO
  Цена 17 170.00 лв.
  Машина за шлайфане на повърхности BERNARDO BSG 50100 PLC

  Автоматизирано вертикално подаване, паралелен скрин с микрометрична настройка, магнитна плоча с устройство за демагнетизация и двуосно цифрово отчитане са основните характеристики на шлайфмашина BSG 50100 PLC.

  BERNARDO
  Цена 126 700.00 лв.
  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички