Филтрирай
Цена
587лв.103699лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Комбинирани дървообработващи машини

Комбинирани дървообработващи машини — Коледжиков

Комбинирана дървообработваща машина

Многооперационна дървообработваща машина е тази, която комбинира функциите на две, три или повече машини на едно място. Най-големите модели се наричат още петоперационни машини, защото притежават 5 функции:

  • Абрихт;
  • Щрайхмус;
  • Фреза;
  • Циркуляр;
  • Борапарат;
  • Шипорезна каретка.

С подобно многофункционално оборудване е възможно да се извършват всички основни операции при обработване на дървесина, като: рендосване на изделия от дървен материал под различен ъгъл или двустранно за постигане на определена дебелина; напречно и надлъжно рязане, както и под ъгъл 0°-45°; надлъжно и напречно фрезоване на профили от дърво; пробиване на отвори, издълбаване на канали, заточване на ножове за абрихт. Петоперационната машина разчита на добре обмислен дизайн, който позволява на потребителя да превключва лесно от една функция към друга. Някои комбинирани дървообработващи машини са снабдени с един електродвигател за изпълняване на всички функции, докато други може да използват повече от един. Стандартното захранващо напрежение е трифазно.

Многооперационни дървообработващи машини от koledzhikov.bg

Наличието на една машина, която изпълнява няколко задачи за дървообработка, на първо място Ви спестява място. Ако площта на Вашата работилница е ограничена изберете петоперационна машина. Друго предимство е цената. Многофункционалното дърводелско оборудване струва по-малко от колкото 5 отделни устройства. Поддържането на една комбинирана дървообработващ машина е по-лесно, отколкото на няколко отделни. Ние предлагаме оборудване с марка FERVI, FESTOOL, MAKITA, SCHEPPACH.

Петоперационна дървообработваща машина BERNARDO CWM 310F

Машина за обработка на дървен материал BERNARDO CWM 310F е с конфигурация изградена от иновативни детайли и е оптимизирана за съвременните нужди за дървообработка.

BERNARDO
Редовна цена 15 672.00 лв.
Цена 13 791.36 лв.
  • -12%
Петоперационна дървообработваща машина BERNARDO CU 310 F-2600

Петоперационна машина за обработване на дървен материал BERNARDO CU 310 F - 2600 е проектирана с оглед на безопасността за защита на професионални и не толкова напреднали оператори.

BERNARDO
Редовна цена 21 257.00 лв.
Цена 18 706.16 лв.
  • -12%
Петоперационна дървообработваща машина BERNARDO CF 410 F-2600

Комбинирана дървообработваща машина BERNARDO CF 410 F-2600 се захранва с трифазна електроенергия задвижваща електромотор с капацитет 2.8 kW.

BERNARDO
Редовна цена 20 967.00 лв.
Цена 18 450.96 лв.
  • -12%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички