Филтрирай
Цена
0лв.43958лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Обработващи центрове

Обработващи центрове на Хит Цени — Коледжиков

Обработващ център

Обработващите центри могат да се използват в малки и средни по големина индустриални предприятия. Най-широко употребявани са в сферата на металообработката, тъй като предлагат лесно управление и високи резултати. Предназначени са обработване на:

  • Призматично конусни детайли;
  • Фрезоване на повърхности;
  • Обработка на отвори - разпробиване, стъргане, нарязване на резба, райбероване и зенкероване. 

Позволяват широк набор от възможности за работа с различни инструменти. Понятието обработващ център се свързва с пробивна и фрезова машина със система за автоматизирана смяна на инструмента и специална работна площ за детайла.

Обработващи центрове от koledzhikov.bg

Вертикалната обработка се извършва на вертикален обработващ център (VMC), който използва шпиндел с вертикална ориентация. С вертикално ориентиран шпиндел, свредлото прониква под прав ъгъл в обработвания детайл. Не съществува разлика между CNC и VMC.

Вертикален обработващ център

VMC и HMC е машина, която притежава CNC контролер. CNC е компютърно числово управление, известно още като ЦПУ, което контролира работата на машината. Това е система за управление на машината, където може да се контролира положението на инструмента и други параметри. 

Ориентацията на шпиндела е най-фундаменталната определяща характеристика на обработващия център с ЦПУ. Вертикалните обработващи центрове (VMC) като цяло притежават прецизност, докато хоризонталните центрове за обработка (HMC) благоприятстват производството.

Друг често срещан тип е 5-осният обработващ център, който е в състояние да върти инструмента и / или частта, за да фрезова и пробие в различни посоки.

За да достигнете необходимата точност на обработка на детайлите Ви препоръчваме да изберете обработващи центрове BERNARDO.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички