Филтрирай по:
Цена
0лв.112000лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Обработващи центрове

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)
  Вертикален обработващ център с ЦПУ Siemens Sinumerik 808D Advanced 15 BERNARDO VMC 625

  Вертикален обработващ център VMC 625 е идеалната машина за начинаещи в CNC обработката, но често се използва и като вторична машина, наред с големи ЦПУ центрове.

  Вертикален обработващ център с ЦПУ Siemens Sinumerik 808D Advanced 15 BERNARDO VMC 625 от топ производител в Колежиков
  Цена 92 000.00 лв.
  Брой:
  Обработващи центрове на Хит Цени — Коледжиков

  Обработващ център

  Обработващите центри могат да се използват в малки и средни по големина индустриални предприятия. Най-широко употребявани са в сферата на металообработката, тъй като предлагат лесно управление и високи резултати. Предназначени са обработване на:

  • Призматично конусни детайли;
  • Фрезоване на повърхности;
  • Обработка на отвори - разпробиване, стъргане, нарязване на резба, райбероване и зенкероване. 

  Позволяват широк набор от възможности за работа с различни инструменти. Понятието обработващ център се свързва с пробивна и фрезова машина със система за автоматизирана смяна на инструмента и специална работна площ за детайла.

  Обработващи центрове от koledzhikov.bg

  Вертикалната обработка се извършва на вертикален обработващ център (VMC), който използва шпиндел с вертикална ориентация. С вертикално ориентиран шпиндел, свредлото прониква под прав ъгъл в обработвания детайл. Не съществува разлика между CNC и VMC.

  Вертикален обработващ център

  VMC и HMC е машина, която притежава CNC контролер. CNC е компютърно числово управление, известно още като ЦПУ, което контролира работата на машината. Това е система за управление на машината, където може да се контролира положението на инструмента и други параметри. 

  Ориентацията на шпиндела е най-фундаменталната определяща характеристика на обработващия център с ЦПУ. Вертикалните обработващи центрове (VMC) като цяло притежават прецизност, докато хоризонталните центрове за обработка (HMC) благоприятстват производството.

  Друг често срещан тип е 5-осният обработващ център, който е в състояние да върти инструмента и / или частта, за да фрезова и пробие в различни посоки.

  За да достигнете необходимата точност на обработка на детайлите Ви препоръчваме да изберете обработващи центрове BERNARDO.

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички