Категории
Филтрирай
Цена
22864лв.96380лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Трактори

Трактори → онлайн Цени — Коледжиков

Трактор Бг

Ще откриете продукти на производители с десетилетия опит, като SHIBAURA и KUBOTA.

Трактор за градини и селско стопанство

Тракторът е многофункционална машина за градината и селското стопанство, която може да борави с прикачен инвентар. Предпочитан избор е на фермери, озеленители и собственици на големи имоти за извършване на различен вид дейност, като:

 • Оран;
 • Косене;
 • Разкопаване;
 • Почистване;
 • Засяване и други.

Малки трактори са многофункционални

Многофункционалността се дължи на способността да тегли тегло, много по-голямо от собственото му и възможността за прикрепяне на инвентар пред, зад и под него. Днешните компактни трактори се определят, като малки селскостопански машини, оборудвани с PTO, със скорост от 540 оборота в минута и триточков теглич, проектиран за различно оборудване. Макар че са с малки размери, притежават големи възможности за изпълнение на множество задачи. Сдвоени с правилния прикачен механизъм, ще бъдат преобразени в косачка, сеялка, дробилка, метачна машина, снегорин и какво ли още не. Предлагат редица допълнителни удобства за водача, като кабина с климатична и отоплителна система, седалка с хидравлично окачване, подгряване на стъклата и други екстри. Избирайки точния комплект гуми, могат се придвижват по всякакъв терен - ливади, полета, кал, пръст, мокри участъци. Дизеловите им двигатели са издръжливи на големи и продължителни натоварвания, типични за селскостопанската и градинска работа. Притежанието и употребата на трактор повишава производителността на съвременния земеделец.

  Трактор KUBOTA ST371

  Трактор KUBOTA ST371 има множество екстри, като измиване на прозорци, хидравлика, предни светлини и дори круиз контрол, които правят работата приятна и спокойна.

  KUBOTA / КУБОТА
  Цена 75 140.00 лв.
  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички