Филтрирай по:
Цена
22864 лв. 96380 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Трактори

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 47 артикул(а)
Трактор KUBOTA B1181

Трактор KUBOTA B1181 притежава блокировка на диференциала, развива максимална скорост 21 километра в час и е с 4x4 задвижване.

KUBOTA / КУБОТА
Цена 29 362.00 лв.
Брой: Купи
Трактор KUBOTA ST371

Трактор KUBOTA ST371 има множество екстри, като измиване на прозорци, хидравлика, предни светлини и дори круиз контрол, които правят работата приятна и спокойна.

KUBOTA / КУБОТА
Цена 75 140.00 лв.
Брой: Купи
Трактори → онлайн Цени — Коледжиков

Трактор Бг

Ще откриете продукти на производители с десетилетия опит, като SHIBAURA и KUBOTA.

Трактор за градини и селско стопанство

Тракторът е многофункционална машина за градината и селското стопанство, която може да борави с прикачен инвентар. Предпочитан избор е на фермери, озеленители и собственици на големи имоти за извършване на различен вид дейност, като:

  • Оран;
  • Косене;
  • Разкопаване;
  • Почистване;
  • Засяване и други.

Малки трактори са многофункционални

Многофункционалността се дължи на способността да тегли тегло, много по-голямо от собственото му и възможността за прикрепяне на инвентар пред, зад и под него. Днешните компактни трактори се определят, като малки селскостопански машини, оборудвани с PTO, със скорост от 540 оборота в минута и триточков теглич, проектиран за различно оборудване. Макар че са с малки размери, притежават големи възможности за изпълнение на множество задачи. Сдвоени с правилния прикачен механизъм, ще бъдат преобразени в косачка, сеялка, дробилка, метачна машина, снегорин и какво ли още не. Предлагат редица допълнителни удобства за водача, като кабина с климатична и отоплителна система, седалка с хидравлично окачване, подгряване на стъклата и други екстри. Избирайки точния комплект гуми, могат се придвижват по всякакъв терен - ливади, полета, кал, пръст, мокри участъци. Дизеловите им двигатели са издръжливи на големи и продължителни натоварвания, типични за селскостопанската и градинска работа. Притежанието и употребата на трактор повишава производителността на съвременния земеделец.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички