Филтрирай
Цена
18лв.2550лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Машини за заточване на ножове

Машини за заточване на ножове | Коледжиков

Какво представлява?

Машината за точене на ножове може да има различна конструкция, да бъде ръчна или електрическа. Същността й обаче остава една – да заточва остриета. В зависимост от дизайна й може да се закрепя с помощта на менгеме, други крепежни елементи или да е на стойка. 

Заточването се осъществява като ножът се закрепи на специална скоба. След това с помощта на заточващ камък и настройване на механизма можете лесно и без кой знае колко усилия да заточите острието на ножа. 

Качествените любителски модели се отличават с компактност, здрава и издръжлива конструкция, бързо сглобяване и лесна употреба.  

Видове 

Според своето захранване, производителност и дизайн машините за заточване на ножове радват с многообразието си. Те може да бъдат разработени специално за професионални нужди, за любители или за бита

• Ръчни

• Механични

• Електрически

Приложения 

Машините за заточване на ножове намират широко приложение в сферата на хранително-вкусовата промишленост, селското стопанство, строителството, занаятчийството и др. Те са ценени от хората, които се занимават с лов, риболов и други подобни дейности. 

Защо да купим от Коледжиков? 

Днес пазарът предлага голямо разнообразие от машини за заточване на ножове. Производителите постоянно усъвършенстват моделите си, за да отговорят на потребността на клиентите от удобство и високи резултати. 

В магазин Коледжиков предлагаме системи за заточване на ножове на руската компания TSPROF, която е специализирана в производството им и предлага богата гама аксесоари и заточващи камъни. 

Когато търсите машина за точене на ножове, съобразете със сферата й на приложение, интензивността, с която ще бъде използван ножът, и материала, от който е изработено острието му. За професионалисти, които приготвят храна и работят с морски продукти, препоръчваме да не се справи компромис с качеството на машината. 

Продуктите на TSPROF ще отговорят на изискванията и на най-взискателните клиенти. Те са създадени в духа на руските традиции

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да. Поръчването на продукти от онлайн магазина не е обвързано със създаване на профил. За удобство може да използвате и опцията "Бърза поръчка".

Приемаме заявки по телефон, чрез e-mail и профила ни в социалните мрежи

Какви са начините за доставка?

Вашата поръчка може да бъде доставена с куриер или да я вземете на място от наш физически магазин

Каква е цената за доставка?

Цената за доставка зависи от избраната от вас куриерска фирма. При поръчка на стойност над 250 лв. ние поемаме транспортните разходи. 

В какъв период ще получим продуктите?

Стандартният срок за доставка на направена поръчка е от 1 до 3 работни дни. Той не важи за продукти, които изискват технологично време. По-точна информация може да получите от нашите търговски консултанти.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория "Машини за заточване на ножове"?

Предлагаме машини за заточване на ножове на цени от 740 до 2550 лв. 

Как и кога можем да се свържем с Вас? 

Може да се свържете с нас на посочените на сайта контакти за връзка или да посетите наш физически магазин. 


София

Телефони за връзка: 0887 201 700, 0879 027 917, 0879 027 918, 0885 479 918, 0889 722 581

Е-mail: sofia@kol-bg.com

Работно време

от Понеделник до Петък: 9.00 - 18.00 ч.

Събота: 9.00 - 14.00 ч.

Неделя: почивен ден 

 

Варна

Телефони за връзка: 0888 526 133, 052 30 35 90, 052 30 36 90 

Е-mail: varna@kol-bg.com

Работно време

от Понеделник до Петък: 8.30 - 18.00 ч.

Събота: 8.30 - 14.00 ч.

Неделя: почивен ден

Нож BAHCO 2446
Нож BAHCO е идеален за къмпинг, риболов и множество дейности в гаража или на двора, изискващи перфектно заточено острие с голяма здравина....
BAHCO
Цена 18.90 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички