TSPROF

TSPROF

TSPROF - машини за заточване на ножове с високо качество от Русия

TSPROF® (Техностудия Профиль) е руски производител на системи за заточване на ножове. Компанията е създадена през 2012 г. в Ижевск – столицата на Удмуртия, която е част от Руската федерация. 

Днес продуктите на TSPROF® се продават в около 90 страни в цял свят. Те са ценени от професионалните точилари и любителите, тъй като са изработени от качествени суровини и по модерна технология. 

Продуктова гама 

През първите години от създаването си TSPROF® произвежда заточващи устройства „Лада“. Постепенно асортиментът й се разраства, като днес включва:

• Машини за заточване на ножове

• Резервни части и аксесоари за тях

• Абразивни и естествени камъни за заточване

• Системи за съхранение камъни за заточване и др.

• Ножове

• Продукти за ръчно заточване на ножове

Технологии

Професионалният и отдаден подход на TSPROF® в изработката на машини за точене на ножове позиционира компанията като един от лидерите на пазара, задаващи новите тенденции. Тя е обхванала всеки един етап от производството, а капацитетът й позволява на годишна база да създава хиляди уникални детайли за специализираните си машини.

Всяка система за заточване TSPROF® е патентована и се сглобява ръчно. След това се тества и се опакова надеждно. 

TSPROF® е регистрирана търговска марка в Русия, САЩ, Великобритания, Китай, Германия, Франция, Белгия, Нидерландия и Люксембург. 

Признание 

Компанията TSPROF® е отличена на федерално ниво. През 2020 г. получава признание за „Износител на годината“. Присъства в регистъра на „Руската книга за почести“, където се вписват най-добрите организации, стимулиращи социално-икономическото развитие на региона си.

През 2017 г. TSPROF® стъпва на американския пазар. За четири години – до 2021 г., успява да спечели доверието на местния бизнес и на любителите на ножове, взимайки 6% дял от този пазар. 

Популярни продукти

В продуктовия асортимент на TSPROF® централно място заемат машините за заточване на ножове. Компанията произвежда 3 серии: Профиль K03, TSPROF Blitz и TSPROF Kadet. Те са разработени спрямо специфичните нужди и изисквания на милионите клиенти в цял свят. 

В магазин Коледжиков предлагаме модели и на трите серии. Може да ги разгледате в категорията "Машини за заточване на ножове". Ако не откривате сред тях желаната машина за точене на ножове на TSPROF®, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще се постараем да ви я доставим. 

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички