Компресори за въздух

Компресори за въздух • Различни видове и марки — Коледжиков

Компресор за въздух

Ако искате да закупите въздушен компресор, първо трябва да определите типа, който е подходящ за Вас и Вашите нужди. Тук ще намерите подходящ компресор за хоби и професионалната работилница. С нашите машини за въздух ще получите много мощност за спокойна работа с всякакви пневматични инструменти. Разполагаме и с малки компресори със захранване от запалката на автомобила. Освен това имаме акумулаторни, безшумни и моторни компресори за въздух. 

Електрическите модели се делят на 2 типа:

  • Монофазни;
  • Трифазни.

Компресор от koledzhikov.bg

Въздушните компресори генерират сгъстен въздух при различни нива на налягане. За автомобилния сектор се предлагат както стационарни въздушни компресори, така и мобилни модели с работа на батерията. Някои имат различни приставки, така че могат да се използват и за надуване на велосипедни гуми, за надуваеми матраци, топки и други. Сгъстеният въздух е основен ресурс в промишлеността, който намира приложение в цехове, предприятия и други. Тук ще откриете компресори, които работят с изключително мощни двигатели, които са предпоставка за интензивна работа. Разполагаме с машини за нагнетяване на въздух с капацитет на бутилката от 5 до 500 литра. Най-големите модели предлагат висок дебит, както и работно налягане.

Тук имате голям избор от световноизвестни производители ABAC, BLACK+DECKER, ELEKTROMASCHINEN, FIAC, GreenWorks, HYUNDAI, MAKITA, METABO, MILWAUKEE, RAIDER, RTR, STANLEY.

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички