Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
0 лв. 9779 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Компресори за въздух

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 93 артикул(а)
Компресор RAIDER RD-AC03

Компресор RD-AC03 на RAIDER е оборудван с мощен електромотор и регулатор за налягането с два манометъра. 

RAIDER
Редовна цена 597.00 лв. -10% Цена 537.30 лв.
  • -10%
Брой:
Компресор CIMEX OMP200

Компресор CIMEX OMP200 е създаден за професионална употреб и е подходящ за захранване на разнообразни инструменти, изискващи за правилната си работа висока консумация на въздух. 

CIMEX
Цена 1 430.00 лв.
Брой:
Компресор CIMEX OMP150

CIMEX OMP150 е професионален двуцилиндров компресор, снабден с контейнер за събиране на сгъстения въздух с обем 150 литра. 

CIMEX
Цена 950.00 лв.
Брой:
Компресор CIMEX OMP100

CIMEX OMP100 е монофазен компресор за въздух под високо налягане, идеален за употреба в строителството, производството на мебели, шивашките дейности, автомобилното боядисване и други. 

CIMEX
Цена 710.00 лв.
Брой:
Компресор CIMEX OMP50

Компресор CIMEX OMP50 се захранва с монофазна електроенергия и разполага с 50-литров въздухосъдържател, с налягане 8 бара. 

CIMEX
Цена 320.00 лв.
Брой:
Компресор DS-200L

DS-200L е електрически компресор за въздух, оборудван със сертифицирана бутилка, с обем 200 литра. 

Цена 797.00 лв.
Брой:
Компресор HYUNDAI HYAC 50-3V

Компресор HYUNDAI HYAC 50-3V е предназначен за хоби употреба, при задвижване на различни видове пневматични инструменти. 

HYUNDAI
Редовна цена 570.00 лв. -3% Цена 552.90 лв.
  • -3%
Брой:
Компресори за въздух на Топ Цени — Коледжиков

Компресор за въздух

Ако искате да закупите въздушен компресор, първо трябва да определите типа, който е подходящ за Вас и Вашите нужди. Тук ще намерите подходящ компресор за хоби и професионалната работилница. С нашите машини за въздух ще получите много мощност за спокойна работа с всякакви пневматични инструменти. Разполагаме и с малки компресори със захранване от запалката на автомобила. Освен това имаме акумулаторни, безшумни и моторни компресори за въздух. 

Електрическите модели се делят на 2 типа:

  • Монофазни;
  • Трифазни.

Компресор от koledzhikov.bg

Въздушните компресори генерират сгъстен въздух при различни нива на налягане. За автомобилния сектор се предлагат както стационарни въздушни компресори, така и мобилни модели с работа на батерията. Някои имат различни приставки, така че могат да се използват и за надуване на велосипедни гуми, за надуваеми матраци, топки и други. Сгъстеният въздух е основен ресурс в промишлеността, който намира приложение в цехове, предприятия и други. Тук ще откриете компресори, които работят с изключително мощни двигатели, които са предпоставка за интензивна работа. Разполагаме с машини за нагнетяване на въздух с капацитет на бутилката от 5 до 500 литра. Най-големите модели предлагат висок дебит, както и работно налягане.

Тук имате голям избор от световноизвестни производители ABAC, BLACK+DECKER, ELEKTROMASCHINEN, FIAC, GreenWorks, HYUNDAI, MAKITA, METABO, MILWAUKEE, RAIDER, RTR, STANLEY.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички