Филтрирай
Цена
0лв.14254лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Бутални компресори за въздух

Бутални компресори за въздух Видове — Коледжиков

Бутален компресор за въздух

Нашите бутални компресори са убедителни с голямата си устойчивост на натоварване, както и с непрекъсната работа. Дългият живот, лесната поддръжка и отличното съотношение цена - производителност допълват картината. Независимо дали се използват в работилници или в промишлеността те осигуряват висока надеждност и отличен дебит. Използването на висококачествени компоненти, гарантира минимална поддръжка и използване при високи температури на околната среда. Стационарният компресор за въздух е здрав, мощен и може да се комбинира по много начини. В зависимост от изискването за пространство и пространствените характеристики, можете да избирате между легнали и стоящи компресори. Хоризонталните компресори са оптималното решение за ниски тавани и помещения с малка височина, докато стоящите заемат много по-малко площ на земята.

Изберете ABAC, BLACK+DECKER, ELEKTROMASCHINEN, FIAC, GreenWorks, HYUNDAI, MAKITA, METABO, MILWAUKEE, RAIDER, RTR и STANLEY.

Акумулаторен компресор с батерия и зарядно GreenWorks G24AC

Акумулаторен въздушен компресор GreenWorks G24AC e оборудван с регулатор на налягането, за да определяте количеството въздух, което преминава през маркуча. 

GreenWorks
Редовна цена 491.00 лв.
Цена 392.80 лв.
  • -20%
Акумулаторен компресор с батерия и зарядно GreenWorks G40AC

Акумулаторен компресор GreenWorks G40AC, с максималното си налягане 8 bar, е в състояние да напомпи автомобилни или мотоциклетни гуми, топки, надуваеми матраци и други.

GreenWorks
Редовна цена 586.00 лв.
Цена 468.80 лв.
  • -20%
Компресор DS-24L

DS-24L е качествена машина за компресиране на въздух, която притежава високо качество и е издръжлив при продължителен работен реживм.

Цена 198.00 лв.
Компресор DS-50L

Компресор DS-50L е електрически апарат за сгъстяване и съхранение на въздух, оборудван със съд с вместимост 50 литра. 

Цена 256.00 лв.
Компресор STANLEY D211/8/50S

Компресор STANLEY D211/8/50S е мощен електроуред, пригоден за сгъстяване и съхранение на въздух, който може да бъде използван за захранване на различни видове пневматични инструменти. 

STANLEY
Цена 439.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички