Филтрирай
Цена
0лв.7490лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Бутални компресори за въздух

Бутални компресори за въздух Видове — Коледжиков

Бутален компресор за въздух

Нашите бутални компресори са убедителни с голямата си устойчивост на натоварване, както и с непрекъсната работа. Дългият живот, лесната поддръжка и отличното съотношение цена - производителност допълват картината. Независимо дали се използват в работилници или в промишлеността те осигуряват висока надеждност и отличен дебит. Използването на висококачествени компоненти, гарантира минимална поддръжка и използване при високи температури на околната среда. Стационарният компресор за въздух е здрав, мощен и може да се комбинира по много начини. В зависимост от изискването за пространство и пространствените характеристики, можете да избирате между легнали и стоящи компресори. Хоризонталните компресори са оптималното решение за ниски тавани и помещения с малка височина, докато стоящите заемат много по-малко площ на земята.

Изберете ABAC, BLACK+DECKER, ELEKTROMASCHINEN, FIAC, GreenWorks, HYUNDAI, MAKITA, METABO, MILWAUKEE, RAIDER, RTR и STANLEY.

  Акумулаторен компресор с батерия и зарядно GreenWorks G40AC

  Акумулаторен компресор GreenWorks G40AC, с максималното си налягане 8 bar, е в състояние да напомпи автомобилни или мотоциклетни гуми, топки, надуваеми матраци и други.

  GreenWorks
  Цена 586.00 лв.
  Компресор DS-24L

  DS-24L е качествена машина за компресиране на въздух, която притежава високо качество и е издръжлив при продължителен работен реживм.

  Цена 198.00 лв.
  Компресор DS-50L

  Компресор DS-50L е електрически апарат за сгъстяване и съхранение на въздух, оборудван със съд с вместимост 50 литра. 

  Цена 256.00 лв.
  Компресор STANLEY D211/8/50S

  Компресор STANLEY D211/8/50S е мощен електроуред, пригоден за сгъстяване и съхранение на въздух, който може да бъде използван за захранване на различни видове пневматични инструменти. 

  STANLEY
  Цена 439.00 лв.
  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички