Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
79лв.3929лв.

Открийте ни в YouTube

METABO

METABO

Електроинструменти METABO

Ден след ден продуктите на компанията доказват своята ефективност при професионална употреба в най-тежките условия на строителни обекти по целия свят. Основните етапи в историята на METABO показват ангажираност към инженерната изобретателност. Името на марката винаги е било свързвано със строителни електроинструменти ”от професионалисти за професионалисти”. Извършва анализ на използваните инструменти в многобройните приложения, специфични за ключовите сектори на строителството и идентифицира няколко важни области:

  • Изграждане с гипсокартон;
  • Полагане на подови настилки;
  • Изграждане на покривни конструкции, стени, фасади и прозорци;
  • Прокарване на инсталации;
  • Градинарство и озеленяване.

Качествени ел инструменти METABO

Нека разгледаме артикулите във всяка област поотделно. Тези дни строителството с гипсокартон се среща с най-високите изисквания за дизайн, въздействие и защита от топлина, студ, шум и огън. За да се гарантира тяхното изпълнение, се нуждаете от надеждни и мощни електроинструменти. METABO има перфектните винтоверти и шлайф машини. Когато става въпрос за полагане на подова настилка, разбира се че безжичните инструменти за пробиване и фиксиране са предпочитани. Производителя предоставя 18-волтова серия мулти-инструменти специално предназначени за монтаж на под. Облицоването на подове и стени с мрамор и теракота е нарастваща тенденция. Освен опитен специалист за полагане Ви трябва качествена машина за рязане на плочки METABO.

За премахване на остатъците от лепило и повърхностни неравности са налични рендета за дърво и шлайф машини. Винтоверти, бормашини, кръгови триони, гайковерти METABО ще Ви помогнат в полагането на покрив. Фасадите на съществуващите сгради не се нуждаят само от прясна боя, а изискват и енергоспестяваща термична защита. За тази цел се прилага комбинирана топлоизолационна система за бетон или фаянсови повърхности. METABO предлага мощни уреди за сваляне на боя, ъглошлайфи, екстрактори, ударни бормашини, диамантени системи за рязане. Новите технологии, като термопомпи, слънчеви и фотоволтаични системи правят инсталационните задачи много по-сложни и трудни. Специалистите се нуждаят от компактни, здрави и практични ударни бормашини, ъглошлайфи и саблени триони, които улесняват ежедневната им работа - всичко това с довереното качество на марката.

Електрическа ударна бормашина METABO SBE 650, 650W, 10Nm, 0 - 2800 об/мин
Ударна бормашина Metabo SBE 650 се използва за пробиване на отвори в различни материали, като дърво, мета, бетон, зидария, алуминий, пластмаса и...
METABO
Редовна цена 179.00 лв. Цена 149.00 лв.
  • -30.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички