Филтрирай
Цена
742лв.11130лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Инструменти за рязане и обработка на кабели

Ножици за кабели и клещи за кримпване — Коледжиков

Ножица за кабели

Строителните машини за рязане и обработка на кабели дават висока прецизност и максимална производителност. Нашите акумулаторни и електрически инструменти са идеалният избор за рязане и кримпване на кабели, благодарение на максималната гъвкавост, надеждност и здрава конструкция.

Разполагаме с електрически, пневматични, хидравлични и механични машини и инструменти за всеки:

  • Кербовъчни клещи;
  • Кримпващи и комбинирани инструменти;
  • Ножици за рязане;
  • Инструменти за снемане на кабелни слоеве
  • Механични и електрически отвертки;
  • Инструменти за тестване на кабели;
  • Автоматизирани машини за рязане.

Всичко за обработка и рязане на кабели

Инструментите в този каталог включват най-модерната технология която позволява бързо и лесно обработване на различни по вид и дебелина кабели. Можете да избирате от широкия набор машини, за да оборудвате напълно Вашето работно място, работилница или куфарче с инструменти. С помощта на нашите пособия за рязане на кабели Вие ще получите оптимална гъвкавост и пълен контрол над процеса. Предварителната и последваща обработка на проводника също е основен приоритет. Машините за сваляне на проводници се предлагат в широк спектър от размери. Предлагаме Ви пълна гама, от която да избирате - от обикновените резачки за оголване и рязане на кабели до високоефективни автоматични машини.

Производителност, прецизност и удобство за потребителя са решаващите фактори за успеха. Ето защо Ви предлагаме MILWAUKEE, MANNESMANN, CRESCENT, DEMA, JeTECH, KNIPEX, NICHOLSON, TROY, WEICON, WORKPRO.

Хидравлична ножица за подземно рязане на кабели MILWAUKEE M18HCC75-502C, 18V, 2x5 Ah, 77.8 kN, 75 мм
MILWAUKEE M18HCC75-502C е хидравлична ножица за подземно рязане на кабели, разработена от американския производител за ежедневната работа на...
MILWAUKEE
Изчерпан
  • -7%
Акумулаторна хидравлична помпа за приставка за рязане и кримпване на кабели MILWAUKEE M18 HUP700-121
MILWAUKEE M18 HUP700-121 е акумулаторна помпа, която задвижва приставка за рязане, кримпване и щанцоване на кабели. Машината е способна да...
MILWAUKEE
Изчерпан
  • -7%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички