Филтрирай
Цена
755 лв. 6710 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Инструменти за рязане и обработка на кабели

Ножици за кабели и клещи за кримпване — Коледжиков

Ножица за кабели

Машините за рязане и обработка на кабели дават висока прецизност и максимална производителност. Нашите акумулаторни и електрически инструменти са идеалният избор за рязане и кримпване на кабели, благодарение на максималната гъвкавост, надеждност и здрава конструкция.

Разполагаме с електрически, пневматични, хидравлични и механични машини и инструменти за всеки:

  • Кербовъчни клещи;
  • Кримпващи и комбинирани инструменти;
  • Ножици за рязане;
  • Инструменти за снемане на кабелни слоеве
  • Механични и електрически отвертки;
  • Инструменти за тестване на кабели;
  • Автоматизирани машини за рязане.

Всичко за обработка и рязане на кабели

Инструментите в този каталог включват най-модерната технология която позволява бързо и лесно обработване на различни по вид и дебелина кабели. Можете да избирате от широкия набор машини, за да оборудвате напълно Вашето работно място, работилница или куфарче с инструменти. С помощта на нашите пособия за рязане на кабели Вие ще получите оптимална гъвкавост и пълен контрол над процеса. Предварителната и последваща обработка на проводника също е основен приоритет. Машините за сваляне на проводници се предлагат в широк спектър от размери. Предлагаме Ви пълна гама, от която да избирате - от обикновените резачки за оголване и рязане на кабели до високоефективни автоматични машини.

Производителност, прецизност и удобство за потребителя са решаващите фактори за успеха. Ето защо Ви предлагаме MILWAUKEE, MANNESMANN, CRESCENT, DEMA, JeTECH, KNIPEX, NICHOLSON, TROY, WEICON, WORKPRO.

Хидравлична ножица за подземно рязане на кабели MILWAUKEE M18 HCC75

Водещи характеристики: Напрежение: 18 V; Сила за рязане: 77.8 kN; Максимален диаметър на срез: 75 мм; За алуминиеви и медни кабели; Без батерия; Безжична свързаност с ONE-KEY.

MILWAUKEE
Цена 4 685.00 лв.
Хидравлична ножица за подземно рязане на кабели MILWAUKEE M18 HCC75R-502C

Водещи характеристики: Напрежение: 18 V; Батерия: 2 x 5.0 Ah; Сила за рязане: 77.8 kN; Максимален диаметър на срез: 75 мм; За алуминиеви и медни кабели; Безжична свързаност с ONE-KEY; Дистанционно управление.

MILWAUKEE
Цена 6 500.00 лв.
Хидравлична ножица за кабели MILWAUKEE M18 ONEHCC-0C CU/AL- SET

Водещи характеристики: Напрежение: 18 V; Сила за рязане: 53 kN; Максимален диаметър на срез: 35 мм; За алуминиеви и медни кабели (клас 1-4); Безжична свързаност с ONE-KEY; Без батерия.

MILWAUKEE
Цена 2 375.00 лв.
Хидравлична ножица за кабели MILWAUKEE M18 ONEHCC-0C FSW SET

Водещи характеристики: Напрежение: 18 V; Сила за рязане: 53 kN; Максимален диаметър на срез: 35 мм; За гъвкав финожилен кабел FSW (клас 5); Безжична свързаност с ONE-KEY; Без батерия.

MILWAUKEE
Цена 2 600.00 лв.
Хидравлична ножица за кабели MILWAUKEE M18 ONEHCC-0C SWA SET

Водещи характеристики: Напрежение: 18 V; Сила за рязане: 53 kN; Максимален диаметър на срез: 22.5 мм; За брониран кабел от стоманена тел SWA; Безжична свързаност с ONE-KEY; Без батерия.

MILWAUKEE
Цена 2 502.00 лв.
Хидравлична ножица за кабели MILWAUKEE M18 HCC-0 CU/AL-SET

Водещи характеристики: Напрежение: 18 V; Сила за рязане: 53 kN; Максимален диаметър на срез: 35 мм; Брой срезове: 250 бр на меден кабел 4 x 50 мм²; Без батерия; За алуминиев и меден кабел.

MILWAUKEE
Изчерпан
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички