Категории
Филтрирай
Цена
4922лв.9542лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Градински бараки

Градински бараки и Къщи за инструменти ⋆ Топ цени — Коледжиков

Какво представляват градинските бараки? 

Ако искате да въведете ред и чистота на двора, градинските бараки са отлично решение. В тях може да съхранявате градински инвентар, дърва за огрев, инструменти и други предмети. На външен вид градинската барака наподобява къща с проста конструкция. Тя може да се заключва или не. Може да бъде произведена от подръчни средства или от пластмаса, метал, ламарина, стомана или друг издръжлив материал. 

Приложение на градинските бараки 

Градинските бараки са подходящи за съхраняване на инструменти и средна до голяма градинска техника - мотоблокове, косачки за трева, дробилки за клони, храсторези и т.н. Благодарение на възможността по стените им да бъдат поставени лавици, те позволяват удобно и практично да организирате целия инвентар. Някои модели са снабдени с навеси, което ги прави удобни за съхраняване на дърва за огрев. 

Понякога градинските бараки се използват и за съхраняване на ненужни мебели. През зимата там може да оставите велосипеди, барбекю и риболовни принадлежности, а през лятото - коледната украса, оборудване за ски спортове и други подобни. 

Основни характеристики при избор на градинска барака

Когато избирате градинска барака, съобразете се с размерите на мястото, на което може да я разположите, и вашите потребности. От значение са също така: 

  • здравината
  • издръжливостта на метеорологични условия
  • технологията на сглобяване
  • нивото на безопасност
  • възможността за надграждане 

Защо да изберем градинска барака от магазини Коледжиков?

В магазини Коледжиков предлагаме качествени къщи за инструменти на достъпна цена с германско качество - на марката HÖRMANN. Нашите търговски консултанти са добре запознати с техните характеристики и модификации и могат да ви дадат ценни съвети при избора на модел. Гарантираме бърза доставка и професионално обслужване. Може да закупите желаната градинска барака на изплащане, възползвайки се от лизинговите планове на нашите партньори. 
Вижте още:

Пръскачка на батерии

Здрави лозарски ножици

Дробилка за дървесина

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички