Филтрирай
Цена
104лв.1673лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Небулизатори

Небулизатор за безконтактно почистване на Топ Ценa — Коледжиков

Небулизатор в помощ при пръскане с безконтактен препарат

С използването на машина за създаване на активна пяна Вие ще почистите лесно и бързо различни повърхности от прах мръсотия или мазни наслоявания. Неправилното измиване може да причини драскотини, които правят повърхността да изглежда мръсна и износена, за да избегнете това използвайте уред за пръскане на пяна преди да отмивате. Възстановете блясъка на повърхностите нанасяйки пяна или обезмаслител с Вашия небулизатор и ще постигнете отлични резултати.

Предимства на използване на пянообразувател:

  • Удобен за работа;
  • Лесен за транспортиране;
  • Създава отлично налягане;
  • Притежава голям обем на съда;
  • Може да се използва за течности с различно предназначение.

Машина за пръскане на пяна в автомивки

В резервоара на небулизатор се сипва активна пяна или шампоан за кола и се добавя вода в необходимото съотношение. Под въздействието на сгъстен въздух, подаван от компресор под налягане с най-малко 6 бара, полученият промивен разтвор се напръсква върху каросерията на автомобила, образувайки слой пяна. След нанасяне на препарат с небулизатор за безконтактно почистване, отмийте с чиста вода и мръсотията просто ще се плъзне далеч от повърхността на обработвания детайл. 

Уред за нанасяне на препарати за безконтактно измиване

Небулизатори за безконтактно почистване намаляват времето прекарано в обработка на повърхностите. Сред множеството производители на машини за пръскане на пяна избрахме за Вас най-доброто от COSMEK и FERVI.

Небулизатор за безконтактно почистване COSMEK Spray 40

Небулизатор за безконтактно почистване COSMEK Spray 40 се използва за почистване и обезмасляване на всякакви повърхности, като автомобили, пътеки, дворове килими, огради, врати и други.

COSMEK
Редовна цена 1 150.00 лв.
Цена 943.00 лв.
  • -18%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички