Филтрирай
Цена
15лв.513лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Пистолети за боядисване

Пистолети за боядисване • Аерографи • Богат избор — Коледжиков

Пистолет за боядисване

Това е бояджийски инструмент, с който боята се разпръсква, чрез въздух под налягане, върху повърхността, която трябва да бъде боядисана. Използва се за боядисване на големи повърхности с равномерно покритие на боята - нещо, което не може да постигнете с четка или валяк. Използването му съкращава времето за боядисване многократно в сравнение с ръчните методи, въпреки времето за подготовка и измиване след приключване.

Видове пистолети за боядисване:

  • HVLP;
  • LVLP;
  • С гравитачно захранване.

Пистолет за боя с висок дебит и ниско налягане (HVLP)

Използва ниско налягане за пулверизиране на боя, с което постига висок обем. Използва се за боядисване на корнизи, мебели или шкафове. Това е инструмент за прецизно нанасяне на боя. Ще придаде красив завършек на предметите.

Пистолет за боя с нисък дебит и ниско налягане (LVLP)

Идеалният бояджийски уред за боядисване на големи повърхности. За да работи му е необходимо налягане под 1 bar. В резултат на това може да бъде използван с всеки компресор. Това спестява много пари и място за съхранение на тези, които извършват основна бояджийска дейност.

Бояджийски пистолети с гравитачно захранване

По-известен като пистолет за боядисване с горно казанче, поради разположението на контейнера за боя. Може да се използва за нанасяне на бои и лакове върху различни повърхности. В действителност, моделите с гравитационно захранване не са отделна категория, а по-скоро дизайнерска разновидност. Не се различават от HVLP моделите.

Купете своя пистолет за боядисване от koledzhikov.bg. Само най-добрите марки на ТОП цени, а именно AUARITA, BLACK+DECKER, BONEZZI, BOSCH, GAV, ITALCO, METABO, RAIDER, STORCH и WAGNER.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички