Филтрирай
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
250 лв. 2990 лв.

GREEN GARDEN

GREEN GARDEN

Градинска техника GREEN GARDEN

Компанията е водещ доставчик за страната на хоби градински машини. Нейните продукти са предназначени за любителска употреба от домашните градинари. Градинарското оборудване е с високо качество, а цените са благоприятни дори за клиенти с ограничен бюджет. Градинска техника GREEN GARDEN, която ще намерите при нас включва:

С традиции в производството повече от 26 години, марката е надежден доставчик на полезни машини и инструменти за оранжерия и градина. Компанията предлага решение на всяка една градинска задача.

Евтин мотоблок GREEN GARDEN

Най-доброто предложение на пазара е мотоблок в комплект с допълнителен инвентар, който съдържа всичко необходимо за прекопаване и оране на почвата. Евтин мотоблок с прикачен инвентар, от който може да се възползвате.

Бензинов генератор за ток с автоматичен старт GREEN GARDEN 8500E

Генератор за ток GREEN GARDEN 8500E e бензинова машина за създаване на монофазно електричество, с максимална мощност 8 kW, ел старт, колела за лесно транспортиране и със система за автоматично стартиране.

GREEN GARDEN
Цена 1 390.00 лв.
  • Нов
Бензинов четиритактов двигател GREEN GARDEN WM177F

За добри резултати, Ви е нужна машина, която да работи без проблем и за минимално време. Нашето предложение е бензинов двигател GREEN GARDEN WM177F, подходящ за монтаж на всякаква агро техника, помпи и много други четиритактови машини.

GREEN GARDEN
На запитване
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички