Филтрирай
Цена
399лв.899лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Роботи за прозорци

Роботи за на прозорци • Цени — Магазини Коледжиков

Защо да купите робот за почистване на прозорци

Тези роботизирани устройства улесняват почистването на стъклата отвън и отвътре, включително тези, които са трудно достъпни. Устройството измива цялото стъкло от край до край и Ви предупреждава след като приключи. Системата за автоматизирано движение позволява те да работят без да е необходимо да ги контролирате. Уредът се захваща към стъклената повърхност посредством вакуум. Някои модели са с магнитно закрепване, чрез допълнителен аксесоар от противоположната страна на стъклото.

Използвайте робот за прозорци, защото той е удачен за почистване на високи и недостъпни стъклопакети. Повечето модели предлагат едни и същи общи функции, но някой от тях се различават с допълнителна функционалност. Необходимите функции ще зависят от това колко голям стъклена повърхност искате да изчистите наведнъж. Също така трябва да помислите дали искате робот с дистанционно управление, който да управлявате през телефонът си. Продължителността на работа също е от значение.

Как се закрепва роботът към стъклото

Има два метода и това е чрез вакуум или магнит. Магнитният метод обикновено изисква да прикачите второ магнитно парче от противоположната страна на прозореца. Магнитната сила между тях ги задържа свързани въпреки преградата помежду им. Закрепването с вакуум е по-лесно и по-удобно. Мотор, който създава сила на всмукване, задържа работа върху прозореца. Не трябва да се пресягате от другата страна за да поставите магнитната подложка. Ако поради някаква причина връзката бъде прекъсната, е предвидено защитно въже което да предпази от падане от почистващото устройство.

Как работи роботът за почистване на стъкла

Повечето от тях за оборудвани с почистващи подложки или четки за миене. Много модели предлагат функция сушене, за да гарантират, че стъклото няма да остане на ивици. Броят на четките и подложките може да варира в зависимост от модела. Налейте почистващ препарат преди да поставите устройството на прозореца. Очистващият процес се извършва в две стъпки: премахване на мръсотията и полиране на стъклената повърхност. Резултатът е кристално ясни и чисти стъкла. Някой роботи разполагат с допълнителни аксесоари, подходящи за измиване на на други повърхности, като душ кабини, врати и огледала.

Как се управлява робот за миене на стъкла

Налични са два варианта за контрол. Единият е избора на автоматизирана опция. В този режим устройството самостоятелно обхожда цялата повърхност, без да е необходимо да го следите. Щом той приключи със своята задача, ще Ви подаде звуков сигнал. Автоматизацията Ви позволява удобството да седите и почивате, докато се извършва почистването. Дистанционното управление е метод, при който Вие сами задавате посоката и движението. Някои модели включват и двете опции за управление за гъвкавост, което Ви позволява да избирате.

Акумулаторни роботи за прозорци

Някои модели разполагат с вградени батерии за задвижване. Те са с дълъг живот, което им позволява да измият 10 или повече прозорци с едно зареждане. Това означава, че средната продължителност на живот на батерията е от 15 до 30 минути. Колкото повече стъкла имате в дома си, толкова по-ценен е по-дългият живот на акумулаторната батерия.

Видове стъклопочистващи роботи

Елипсовидните модели разполагат с две кръгли подложки които влизат в контакт с повърхността. Тяхното въртене се използва едновременно за движение и чистене. Тяхната работа е по-ефективна от тази на квадратните модели, но не могат да достигат до ъглите на стъклопакета. Освен това са по-бавни.

Квадратните роботизирани стъклочистачки покриват по-добре цялата стъклена повърхност. Те осъществяват достъп дори до ъглите на черчевето - нещо което елипсовидните не правят. Квадратните роботи са по-бързи и съответно по-удачни за големи витрини или много на брой прозорци.

Какво да търсите при избор на робот за прозорци

Необходимо е да отделите време преди да направите своя избор. Купете след като добре обмислите следното:

  • Живот на батерията - Продължителността на работа с едно зареждане при акумулаторните модели е от съществено значение;
  • Дължина на захранващия кабел - В случай, че обмисляте роботизирано устройство, което се нуждае от външно захранване, трябва да вземете предвид дължината на захранващия кабел. Уверете се, че той има достатъчна дължина, за да отговори на всички Ваши нужди;
  • Вида на стъклата - Съвременните стъклопакети се предлагат в различни дизайни, вариращи от гладки до матирани и текстурирани повърхности. Препоръчително е да изберете роботизирана стъклочистачка, която е в състояние ефективно да почисти конкретната повърхност;
  • Магнитно или вакуумно закрепване;
  • Процесът на почистване.

Роботи за прозорци на ниска цена

Купете от koledzhikov.bg различни модели, за да сте сигурни, че харчите разумно спечелените си пари. Ние ви предлагаме изгодна цена и богат избор от различни варианти. Разгледайте сайта, където може да прочете обстойно ревю на всеки продукт както и изчерпателни характеристики за него. Спестете си обикалянето по магазини, а поръчайте сега Вашия сега. Доверете се на почистваща техника с марка HOBOT.

Робот за прозорци HOBOT 368

Робот за прозорци HOBOT 368 ще ви впечатли със скоростта си на работа и възможността да го управлявате дистанционно. Разполага с 3 автоматични режима и сензор за натиск. 

HOBOT
Редовна цена 589.00 лв.
Цена 499.00 лв.
  • -90.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички