Филтрирай
Цена
389лв.799лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Роботи за прозорци

Роботи за почистване на прозорци • Цени — Магазини Коледжиков

Какво е робот за прозорци? 

Роботите за прозорци (с контейнер за препарат и вода или без) са интелигентни уреди за миене на прозорци, огледала, душ кабини, врати и други, като някои от тях са способни да почистват ефективно и релефни повърхности. На пазара ще откриете модели с различен дизайн, но принципът им на действие е приблизително идентичен. Роботите за прозорци са снабдени със сензори и изкуствен интелект, благодарение на които след като се прикрепят за повърхността с вакуум, умело се придвижват по нея. Захранват с ток и работят тихо. Те са модерен начин да разтоварите домакинските си задължения. 

Характеристики

На кой модел робот за прозорци ще се спрете, зависи от това колко големи прозорци имате, колко производителна машина искате и предпочитанията ви към дизайна ѝ. При всички положения ключови характеристики са:

 • Мощност
 • Минимална и максимална повърхност на почистване
 • Тип движение при почистване - линейно или зигзагообразно
 • Скорост на почистване
 • Сила на вакуум
 • Режими на автоматично почистване
 • Дистанционно управление
 • Дължина на захранващия кабел
 • Ниво на шум
 • Размери 

Видове 

Елипсовидните модели разполагат с две кръгли подложки, които влизат в контакт с повърхността. Тяхното въртене се използва едновременно за придвижване и чистене. В сравнение с моделите с квадратен дизайн, те са малко по-бавни.

Квадратните роботи за прозорци покриват по-добре цялата стъклена повърхност. Формата им позволява по-добре да почистват ъглите на прозорците. За предпочитане са, ако търсите по-висока производителност. 

Предназначение 

Този тип роботи са предназначени за миене на прозорци, плотове, стъклени панели, тв екрани и други гладки повърхности. С тях лесно ще поддържате чисти прозорците на дома си отвън и отвътре. Могат да работят на трудно достъпни места. 

Интелигентният уред за миене на прозорци измива цялото стъкло от край до край и ви предупреждава след като приключи. Процесът на почистване се извършва в две стъпки: премахване на мръсотията и полиране на стъклената повърхност. Резултатът е кристално чисти стъкла, без следи от препарат. 

Системата за автоматизирано движение се грижи за това те да работят без да е необходимо да ги контролирате. Възможността да ги контролирате през телефона си е допълнителен плюс. 

Защо да купите робот за миене на прозорци от Коледжиков?

Фирма Коледжиков предлага богат асортимент от почистващи машини за бита и индустрията. При нас ще откриете роботи за миене на прозорци, стъклочистачки, водоструйки, прахосмукачки роботи и други уреди, които намират широко приложение в поддържането на добра хигиена.

Нашите роботи за миене на прозорци са на марката HOBOT - утвърден производител на роботизирани решения. Постарали сме се да предложим модели на достъпна цена.

Ако търсите най-добрия робот за прозорци, в магазини Коледжиков сме готови да Ви ориентираме кой модел отговаря най-пълно на изискванията ви. 

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, може да поръчате своя робот за почистване на прозорци без да създавате профил. 

Какви са начините за доставка?

Може да получите своята поръчка на посочен от вас адрес на територията на България или в офис на куриерска фирма. На разположение са и физическите ни магазини в София и Варна. Ако ви е удобно, може да вземете поръчката си от тях. 

Каква е цената за доставка?

Доставка е безплатна при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

Стандартният срок за доставка на потвърдена поръчка е от 1 до 3 работни дни. Конкретна информация винаги може да получите от нас търговски представител. 

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория "Роботи за прозорци"?

При нас ще откриете роботи за прозорци за дома и бизнеса на цени от 400 до 900 лв. 
Вижте още:

Уред за миене на прозорци

Робот за миене на прозорци HOBOT 298 Blue, 72W, 1 кв.м/2.4 мин., 3 режима
HOBOT 298 е перфектния уред за почистване на стъклени повърхности и прозорци с или без рамка. Той е първият по рода си, който е оборудван с...
HOBOT
Редовна цена 589.00 лв. Цена 569.00 лв.
 • -20.00 лв.
Робот за прозорци HOBOT 368, 90W, 1 кв.м/4 мин., 3 режима
Дори след общо почистване стаите на апартамента не изглеждат идеално чисти, когато по прозорците има петна или следи от дъжд. По правило много...
HOBOT
Редовна цена 469.00 лв. Цена 399.00 лв.
 • -70.00 лв.
Робот за миене на прозорци HOBOT R3, 90W, 1 кв.м/4 мин., 3 режима
Роботът за почистване на прозорци HOBOT R3 е снабден с подобрена система за пръскане на течности. Уредът разполага с голям резервоар за вода от...
HOBOT
Редовна цена 899.00 лв. Цена 799.00 лв.
 • -100.00 лв.

Свързани статии


Често задавани въпроси за роботи за прозорци

Как се управлява робот за прозорци?

По-старите модели се управляват чрез натискане на бутон и с дистанционно. По-усъвършенстваните вървят със специално приложение за смартфон, от което може да контролирате процеса на почистване. 

Може ли с робот да мия външната страна на прозорците, дори ако живея на висок етаж?

Да. Роботите за миене на прозорци вървят в комплект с обезапосително въже. То е препоръчително да се използва, когато миете високи прозорци или живеете на висок етаж. 

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички