Филтрирай
Цена
399лв.899лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Роботи за прозорци

Роботи за на прозорци • Цени — Магазини Коледжиков

Какво представляват? 

Роботите за прозорци са интелигентни уреди за миене на стъкла, огледала, душ кабини, врати и други, като някои от тях са способни да почистват ефективно и релефни повърхности. На пазара ще откриете модели с различен дизайн, но принципът им на действие е приблизително идентичен. Роботите за прозорци са снабдени със сензори и изкуствен интелект, благодарение на които след като се прикрепят за повърхността с вакуум, умело се придвижват по нея. Захранват с ток и работят тихо. Те са модерен начин да разтоварите домакинските си задължения. 

Характеристики

На кой модел робот за прозорци ще се спрете, зависи от това колко големи прозорци имате, колко производителна машина искате и предпочитанията ви към дизайна й. При всички положения ключови характеристики са:

 • Мощност
 • Минимална и максимална повърхност на почистване
 • Тип движение при почистване - линейно или зигзагообразно
 • Скорост на почистване
 • Сила на вакуум
 • Режими на автоматично почистване
 • Дистанционно управление
 • Дължина на захранващия кабел
 • Ниво на шум
 • Размери 

Видове 

Елипсовидните модели разполагат с две кръгли подложки, които влизат в контакт с повърхността. Тяхното въртене се използва едновременно за придвижване и чистене. В сравнение с моделите с квадратен дизайн, те са малко по-бавни.

Квадратните роботи за прозорци покриват по-добре цялата стъклена повърхност. Формата им позволява по-добре да почистват ъглите на прозорците. За предпочитане са, ако търсите по-висока производителност. 

Предназначение 

Този тип роботи са предназначени за миене на прозорци, плотове, стъклени панели, тв екрани и други гладки повърхности. С тях лесно ще поддържате чисти прозорците на дома си отвън и отвътре. Могат да работят на трудно достъпни места. 

Интелигентният уред за миене на прозорци измива цялото стъкло от край до край и ви предупреждава след като приключи. Процесът на почистване се извършва в две стъпки: премахване на мръсотията и полиране на стъклената повърхност. Резултатът е кристално чисти стъкла, без следи от препарат. 

Системата за автоматизирано движение се грижи за това те да работят без да е необходимо да ги контролирате. Възможността да ги контролирате през телефона си е допълнителен плюс. 

Защо да купите робот за миене на прозорци от Коледжиков?

Фирма Коледжиков предлага богат асортимент от почистващи машини за бита и индустрията. При нас ще откриете роботи за миене на прозорци, стъклочистачки, водоструйки, прахосмукачки роботи и други уреди, които намират широко приложение в поддържането на добра хигиена.

Нашите роботи за миене на прозорци са на марката HOBOT - утвърден производител на роботизирани решения. 

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, създаването на профил не е задължително. 

Какви са начините за доставка?

Може да получите своята поръчка на посочен от вас адрес на територията на България или в офис на куриерска фирма. На разположение са и физическите ни магазини в София и Варна. Ако ви е удобно, може да вземете поръчката си от тях. 

Каква е цената за доставка?

Цената на доставката зависи от тарифния план на куриерската компания, която сте избрали. При поръчка на стойност над 250 лв. ние попемаме транспортните разходи. 

В какъв период ще получим продуктите?

Стандартният срок за доставка на потвърдена поръчка е от 1 до 3 работни дни. Конкретна информация винаги може да получите от нас търговски представител. 

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория "Роботи за прозорци"?

При нас ще откриете роботи за прозорци за дома и бизнеса на цени от 400 до 900 лв. 

Как и кога можем да се свържем с Вас? 

Можете да се свържете с нас по телефон, e-mail или като ни пишете в социалните мрежи. 

За Варна 

тел. 0877 880 840, 0888 526 133, 052 30 35 90, 052 30 36 90

e-mail: varna@kol-bg.com

Работно време:

● от Понеделник до Петък: 8.30 - 18.00 ч.

● Събота: 8.30 - 14.00 ч.


За София

тел. 0887 201 700, 0879 027 917, 0879 027 918, 0885 479 918, 0889 722 581

e-mail: sofia@kol-bg.com

Работно време:

● от Понеделник до Петък: 9.00 - 18.00 ч.

● Събота: 9.00 - 14.00 ч.

Робот за прозорци HOBOT 368

Робот за прозорци HOBOT 368 ще ви впечатли със скоростта си на работа и възможността да го управлявате дистанционно. Разполага с 3 автоматични режима и сензор за натиск. 

HOBOT
Редовна цена 589.00 лв.
Цена 499.00 лв.
 • -90.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички