Филтрирай
Цена
299лв.3293лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Прахосмукачки роботи

Прахосмукачки робот на ниски цени • Подомиячки — Коледжиков

Какво е прахосмукачка робот?

Прахосмукачките робот са разработени да ни отменят в поддръжката на чистотата на подовете. Те се движат независимо от това дали е ден, или нощ с помощта на сензори и интелигентна система за управление. Често разполагат с гумени и защитни части, които ефективно заглушават шума при удар в предмет или допиране до стена. В зависимост от стратегията на придвижване, роботите прахосмукачки се движат безсистемно, т.е. хаотично, или систематично, т.е. по определен маршрут. 

Най-новите прахосмукачки роботи работят на основата на автоматично създаден алгоритъм. Програмирането им може да се извършва удобно с помощта на приложение за смартфон. Топ моделите са в състояние да разграничават препятствия, да се обучават и да създават планове за стаи. Те ще намерят най-добрия начин за почистване и ще Ви позволят да решите коя стая да се почиства и кога да става това. 

С робот прахосмукачки може да почиствате различни подове - дървен паркет, ламинат, теракота и килими. 

Предимства на прахосмукачката робот

Тези компактни почистващи машини извършват почистването вместо вас. Така Вие можете да прекарвате времето си по-приятно и да вършите други задачи. Устройствата имат малка височина (най-често до 10 см) и почистват добре под шкафове и скринове.

Съществуват също така и миещи роботи, които избърсват пода с влажна кърпа. Те разполагат с монтиран резервоар за вода с приставка за микрофибърна кърпа. От него се доставя автоматично нужното количество вода, като по този начин може да извършвате мокро почистване. 

Някои важни спецификации:

  • Интелигентните роботизирани почистващи машини се различават по броя на сензорите и функциите. Висококачествените модели имат много опции и могат, да правят мокро забързване, стига да им зададете тази работа.
  • Вградените датчици са отговорни не само за опознаване на околната среда, но и да се избягват инциденти. Различни програми са отговорни за справяне с мръсотията с необходимата смукателна мощност.
  • Умните роботи могат да бъдат свързани с интелигентни системи за дома и да бъдат предварително програмирани или контролирани например с гласова команда.
  • Добрите прахосмукачки роботи могат да преодоляват препятствия с височина от два до три сантиметра и са проектирани така, че да могат да достигат до ъгли и други трудно достъпни места.

На какво да обърнем внимание при избор на робот прахосмукачка

Прахосмукачките роботи се различават по продължителността на работа с 1 заряд на батерията, времето за зареждане в зареждащата станция и типа на филтъра. Времето за работа варира приблизително между 60 и 240 минути, а времето за презареждане между 60 и 360 минути.

При покупка на прахосмукачка робот обърнете внимание на информацията за времето за почистване (квадратура / минути) и мощността на засмукване, за да сравните скоростта и ефективността на почистване при почистване на пода. Интегрираният филтър абсорбира до 99% прах, плесени, акари и алергени от кучета и котки.

Топ моделите автоматично изпразват контейнера си с прах в торба за еднократна употреба, така че не е нужно да се притеснявате за почистването ѝ в продължение на седмици.

В онлайн магазин koledzhikov.bg можете да избирате между прахосмукачки роботи за почистване, с функция мокро измиване (имат резервоари за вода) и практични 2в1 модели, които комбинират двете функции в едно устройство. Страдащите от алергии трябва да обърнат особено внимание на типа филтър. Проверете кои препятствия може да преодолеят устройството. Някои прахосмукачки робот лесно преодоляват прехода от гладки подове до килими с височина до 20 мм и продължават да почистват. 

Защо да купите прахосмукачка робот за сухо и мокро почистване от Коледжиков?

В нашия онлайн магазин ще намерите модерни прахосмукачки роботи на водещи производители като EUFY, iLife, iRobot, Proscenic, Mamibot, Hobot, Neato, Moneual, Dolphin, Ambrogio и други. При нас ще получите професионална консултация и съвети за оптимална употреба на уредите. Вижте още:

Снегорини

Водоструйки

Влагоабсорбатори

Свързани статии


Често задавани въпроси за прахосмукачки робот

Какви видове роботи прахосмукачки се предлагат на пазара?

Прахосмукачките роботи са три вида: за сухо почистване, за мокро почистване и за сухо и мокро почистване. На кой вид ще се спрете, зависи от потребностите ви. Според някои тясното специализиране на устройството е гаранция за по-добри резултати. Това обаче не означава, че прахосмукачка робот за сухо и мокро почистване няма да се справя с поставените й задачи. 

Каква прахосмукачка робот да избера?

Когато избирате робот прахосмукачка, обърнете внимание на няколко ключови характеристики. Това са препоръчителна площ за почистване, височина на уреда, качество на филтъра, начин на управление, достъпност на резервни части и сервизно обслужване. 

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички