Филтрирай
Цена
299лв.2399лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Прахосмукачки роботи

Прахосмукачки робот на ниски цени • Подомиячки — Коледжиков

Прахосмукачки робот, които вършат работата вместо Вас

Не би ли било хубаво, ако някой може да направи почистването вместо вас? Прахосмукачките робот са разработени именно за това. Малките устройства се движат независимо от това дали е ден, или нощ с помощта на сензори и двигатели, за да почистват пода на различни помещения. Често разполагат с гумени и защитни части, които ефективно заглушават удара, ако устройството се подпре в стена или крак на маса. За мнозина домакинската работа е агония, която често се отлага. Преди всичко почистването на апартамента е една от дейностите, които се случват почти всеки ден, тъй като дебел слой прах на пода е не само неприятен естетически, но и за здравето. Поради ограниченията на времето това едва ли е възможно в ежедневието. Освен това изчистването на дома не само отнема време, но и изтощава - особено след тежък работен ден. Тези интелигентни устройства за почистване не само отнемат част от домакинската работа от потребителите си, но благодарение на компактните си размери достигат и до области, до които конвенционалната прахосмукачка не може да достигне. В зависимост от стратегията на придвижване, автономните вакуумни машинки се движат безсистемно, т.е. хаотично, или систематично, т.е. според определен модел на помещението.

Почистете интелигентно с робот прахосмукачка

Иновативните прахосмукачки роботи започват от базовата станция в програмираното време своята дейност по почистване на пода. Програмирането може да се извършва удобно с помощта на приложение за смартфон. Сензорите помагат при ориентация в пространството, машинката се връща назад, когато срещне препятствия и в крайна сметка стига до всеки ъгъл. Топ моделите са в състояние да разграничат помещенията, да се обучават и да създават планове за стаи. Те ще намерят най-добрия начин и ще Ви позволят да решите коя стая да се почиства и кога да става това. Мръсотията се озовава в контейнера за прах. Роботите за прахосмукачки обикновено са подходящи за всички етажи, почистват дървен паркет, ламинат и килими. Необходимо е само да почистите ъглите, които са по-тесни от робота и следователно не могат да го достигнат.

Насладете се на множество предимства с вашата нова прахосмукачка робот

Тези компактни почистващи машини извършват почистването вместо вас. Така Вие можете да прекарвате времето си по-приятно и да вършите други задачи. Устройствата имат малка височина и почистват добре под шкафове и скринове.

Съществуват също така и роботи с миещ моп, които избърсват пода с влажна кърпа. За това разполагат с монтиран резервоар за вода с приставка за микрофибърна кърпа. Това доставя автоматично нужното количество вода, като по този начин позволяват мокро почистване. По този начин умният робот чистач премахва и петна по пода.

Почивайте си на дивана без никакъв стрес, докато Вашият умен подочистач събира праха. Това отдавна е част от ежедневието в много домакинства.

Някои по-важни спецификации:

  • Интелигентните роботизирани почистващи машини се различават по броя на сензорите и функциите. Висококачествените модели имат много опции и могат, да правят мокро забързване, стига да им зададете тази работа;
  • Вградените датчици са отговорни не само за опознаване на околната среда, но и да се избягват инциденти. Различни програми са отговорни за справяне с мръсотията с необходимата смукателна мощност;
  • Умните роботи могат да бъдат свързани с интелигентни системи за дома и да бъдат предварително програмирани или контролирани например с гласова команда;
  • Тъй като вакуумът на този почистващ уред се нуждае от постоянно електричество, докато се използва, се нуждае от мощна батерия. Съответно е много надежден за своя потребител. Има и модели, които автоматично се връщат към станцията за зареждане, когато батерията е изтощена и дори запомнят къде са спрели;
  • Добрите интелигентни почистващи устройства могат да преодоляват препятствия с височина от два до три сантиметра и са проектирани така, че да могат да достигат до ъгли и други трудно достъпни места.

На какво да обърнем внимание при избора на робот прахосмукачка? 

Почистващите роботизирани устройства се различават по продължителността на работа с 1 заряд на батерията, времето за зареждане в зареждащата станция и според типа на филтъра. Времето за работа варира приблизително между 60 и 240 минути, а времето за зареждане между 60 и 360 минути. Обърнете внимание на информацията за времето за почистване (квадратура / минути) и мощността на засмукване, за да сравните скоростта и ефективността на почистване при почистване на пода. Интегрираният филтър абсорбира до 99 процента от прах, плесени, акари и алергени от кучета и котки. Топ моделите автоматично изпразват контейнера си с прах в торба за еднократна употреба, така че не е нужно да се притеснявате за почистването ѝ в продължение на седмици.

Как да изберете подходящият почистващ робот за Вашия дом?

Потърсете новият си помощник в почистването според Вашите нужди. Можете да избирате между прахосмукачки роботи за почистване, модели с мокро измиване с резервоари за вода и практични 2в1, които комбинират двете функции в едно устройство. Страдащите от алергии трябва да обърнат особено внимание на типа филтър. Проверете кои препятствия могат да преодолеят устройството. Топ моделите автоматично преминават от гладки подове до килими с височина до 20 мм и продължават да почистват. Купете модел с разпознаване на стълби и защита от падане, ако Вашия дом притежава такива особености.

Купете прахосмукачка робот за сухо и мокро почистване от koledzhikov.bg

В нашия онлайн магазин ще намерите всякакви роботизирани почистващи устройства, такива с мокро избърсване и комбинирани интелигентни машини от водещи производители на марки, като EUFY, iLife, iRobot, Proscenic, Mamibot, Hobot, Neato, Moneual, Dolphin, Ambrogio и други. Разполагаме с множество модели за всяка нужда.

Прахосмукачка робот EUFY RoboVac 11S

Прахосмукачка робот EUFY RoboVac 11S е модел, подходящ за домове с площ 120 кв. метра. Способна е да чисти в продължение на 100 минути, а презареждането й отнема максимум 3 часа. Има 4 работни режима. 

EUFY
Редовна цена 499.00 лв. Цена 436.00 лв.
  • -63.00 лв.
Прахосмукачка робот ILIFE V8s

Прахосмукачка робот ILIFE V8s е подходяща за чистене на площи до 100 кв. метра. Със 100% заредена батерия може да работи до 80 минути. Снабдена е със сензори срещу падане и удар. 

ILIFE
Редовна цена 599.00 лв. Цена 525.00 лв.
  • -74.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички