MAMIBOT

MAMIBOT

MAMIBOT произвежда най-добрите косачки, стъклочистачки, прахосмукачки и подочистачки роботи

Домакинските роботи пренаписват историята на почистването за човека. Зароди се нова епоха на интелигентно поддържане на домовете на хората по света. Компания MAMIBOT е родена в историческия момент, носейки Ви най-съвременна роботизирана технология за улесняване на живота.

MAMIBOT Manufacturing USA Inc. е основана в САЩ, като водещ производител на роботизирани продукти. Посветена е в проектирането и производството на роботи за почистване и измиване на подове, които се представят толкова добре, че дори превъзхождат ръчното почистване. Предлагат се широка гама от устройства за почистване на дома, отвътре и отвън, това са прахосмукачки, роботи косачки, иновативни мопове и други. Предвиждат се идеи, които ще спасят човечеството от скучните ежедневни дейности по почистване у дома.

Екипът на компанията е креативен и свръх активен. Включва инженери по отношение на механичния, индустриалния дизайн, електротехниката, софтуера и продажбите.

Роботите произведени от фирмата се отличават с по-добри почистващи характеристики, с по-интелигентна технология, по-удобен дизайн и по-издръжлив хардуер от този на конкурентните модели.

Доверете се на интелигентни устройства за почистване на дома

С помощта на тези интелигентни устройства ще получите чисти килими, блестящи прозорци и перфектно окосена тревна площ, като същевременно оставате освободени от безкрайните домакински работи. Оставете всички задължения на новия помощник в къщата и се насладете на живота!

Налични са повече от 20 производствени линии в две фабрики, където се произвеждат прахосмукачки роботи, машини за почистване на прозорци, електрически мопове, полиращи машини и други. Инженерният екип на MAMIBOT работи с всеобхватни познания за производството, проектирането, управлението на качеството и производството.

Това е топ производител, който произвежда най-изчерпателните видове почистващи машини в света.

  • Предлага роботи за почистване на подове за малки, средни и големи площи, специализирани уреди за събиране на косми на домашни любимци.
  • Налични са роботи за почистване на прозорци за вътрешно и външно стъкло на високи сгради, вили, апартаменти, магазини, фабрики и магазини.
  • Многофункционални двойно въртящи се електрически полиращи машини / мопове, прахосмукачки, които убиват бактерии и прахови акари и други.

Продуктите на MAMIBOT имат най-доброто качество сред конкурентите от най-високо ниво и са с най-добри цени сред всички машини със същото качество. 

Като една от най-обещаващите марки се издига на най-високо в класациите за най-популярните марки за роботизирани в устройства за почистване в Европа.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички