Храсторези и ножици за жив плет

Храсторези и ножици за клони, храсти и трева • Цени • Коледжиков

Какво е храсторез (ножица за жив плет)?

С храсторез, познат още като ножица за храсти, може да оформяте живия плет на двора. Акумулаторен, моторен (бензинов) или електрически, този уред е ценен помощник на всички хоби градинари и професионални озеленители. С него удобно, прецизно и бързо ще режете листа и клонки с дебелина от 15 до 30 милиметра.

Принципът на работа с храсторез е прост. Кастренето се осъществява от два ножа с противоположни посоки на движение. По този начин попадналите между остриетата клони се прерязват. Някои модели са с ножове с двойно заточване, което означава, че могат да режат и в двете посоки при движение.

За удобство на потребителя съвременните ножици за жив плет са снабдени с меки ръкохватки, функции за безопасна работа и дизайн, намаляващ вибрациите. По наличието на тези характеристики може да прецените качеството им.

В магазин Коледжиков предлагаме богат асортимент в широк ценови диапазон - евтини храсторези, среден клас и за професионална употреба. С помощта на филтъра вляво може да търсите модели на конкретна марка. Например храсторез Щил, Райдер, Хускварна и т.н. Може да улесните процеса на пазаруване и като зададете ценови диапазон. Така бързо ще откриете наличните храсторези по цена

Видове

Основните разлики между различните храсторези на пазара се изразяват в: 

● източник на захранване

● дължина на острието

● вид на ножа

● наличие на телескопична дръжка 

Според източника на захранване може да купите:

● Електрически храсторез

● Акумулаторен храсторез

● Бензинов храсторез

Модерните електрически храсторези осигуряват на потребителя неограничено време за работа, стига да има достъп до електропреносната мрежа. Акумулаторните са за предпочитане, когато търсите повече гъвкавост и неограничена мобилност. С такъв градински инструмент трябва да сте наясно колко заряд остава в батерията по време на употреба. За удобство някои марки предоставят резервна батерия в комплекта или опция да купите такава. Що се отнася до бензиновите храсторези, те са най-мощни и с тях ще се справите бързо с подрязването на жилава храстова растителност.

Защо да ги закупим от Коледжиков? 

Фирма Коледжиков има дългогодишен опит на пазара на градинска техника. При нас ще откриете качествени храсторези и ножици за жив плет на утвърдени марки като AL-KO, GreenWorks, BOSCH, HITACHI, KAWASAKI, MAKITA, STIHL, HUSQVARNA, MCCULLOCH, HONDA и много други. Осигуряваме бърза доставка, гаранционен и извънгаранционен сервиз и компетентна консултация. 

За да отговорим на изискванията на всички наши клиенти, предлагаме евтини храсторези Райдер, PROCRAFT, Hyundai, WOLF GARTEN и на други марки за битова употреба, среден клас и професионални, с които може да постигнете отлична производителност. Лесно може да откриете желания модел, сортирайки продуктите по цена, производител и категория - електрически, бензинови или акумулаторни. Насреща сме и при нужда от съвет и мнение за даден продукт. 

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, тъй като нашата система е устроена така, че да улесни максимално клиентите, позволявайки им да направят поръчка без предварителн създаден акаунт. Самото регистриране носи допълнителни ползи, като история на поръчките и бърза покупка без въвеждане на данни, тъй като те се въвеждат еднократно при регистрацията.

Какви са начините за доставка?

Може да получите своя градински храсторез по няколко начина:

     o Получаване в офис на куриерска фирма.

     o Доставка до адрес чрез наш или външен куриер.

     o Лично приемане на стоката в наш магазин – Само за София и Варна!

Каква е цената за доставка?

Цената на доставката зависи от тарифния план на избраната от Вас куриерска фирма. Поемаме транспортните разходи на всички поръчки на продукти, които не са в промоция, на стойност над 250 лв. Изключение правят продуктите от категория "Винарско оборудване". 

В какъв период ще получим поръчката си?

Когато стоката е налична, я изпращаме към клиентите в рамките на 1 до 3 работни дни. Забавяне е възможно при непредвидени обстоятелства, липса на наличност или необходимост от внос, като максималният срок за изпълняване на поръчката е 30 работни дни.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория "Храсторези"?

Предлагаме богата гама електрически, акумулаторни и бензинови градински храсторези, които се различават по мощност, екстри и начин на работа. В продуктовия ни асортимент ще откриете евтини храсторези на цена от около 100 лв. За професионален акумулаторен или моторен храсторез е необходимо да заделите между неколкостотин лева и 3000 лв. 

Как и кога можем да се свържем с Вас?

Отговаряме на въпроси и запитвания в социалните мрежи и на електронните ни адреси в рамките на работния ден. Докато на посочените по-долу телефони отговаряме по всяко време във всички работни дни.

● Варна, телефони: 0877 880 840, 0888 526 133, 052 30 35 90, 052 30 36 90

● София, телефони: 0887 201 700, 0879 027 917, 0879 027 918, 0885 479 918, 0889 722 581

● Електронна поща: sofia@kol-bg.com / varna@kol-bg.com

● Работното ни време е 

     ○ Варна

■ от Понеделник до Петък: 8.30 - 18.00 ч.

■ Събота: 8.30 - 14.00 ч.

■ Неделя: почивен ден 

     ○ София

■ от Понеделник до Петък: 9.00 - 18.00 ч.

■ Събота: 9.00 - 14.00 ч.

■ Неделя: почивен ден

Категории

Свързани статии


Често задавани въпроси за храсторези

Как да избера храсторез?

Храсторезът е градинска машина, чийто избор трябва да се ръководи от честотата на употреба и натоварването. Ключови характеристики са мощността на двигателя, острието, теглото и наличието на удобна дръжка и система за защита на потребителя. Ако храстите ви са високи, препоръчваме да разгледате храсторезите с телескопичен прът. 

Как се работи с храсторез? 

Преди да започнете да работите с инструмента, огледайте го за механични повреди и дали всички подвижни елементи са фиксирани надеждно. Ако виждате корозия по острието, препоръчваме да се консултирате с експерт. За безопасна работа изберете устойчива повърхност, на която да стъпите. Не режете близо до леснозапалими вещества и материали. Храсторезът трябва да се държи максимално далеч от ръцете и краката. Препоръчваме да го използвате с предпазни средства - ръкавици и очила. 

Кой храсторез е подходящ за жив плет? 

За поддръжката на жив плет има специално създадени инструменти, които може да са ръчни или автоматични. В магазин Коледжиков предлагаме акумулаторни, електрически и бензинови храсторези на топ производители. В асортимента ще откриете модели с различна дължина на острието и тегло според предпочитанията на потребителя. 

Колко струват храсторезите? 

В зависимост от марката, мощността и захранването цените на храсторезите започват от около 100 лв. и достигат до 2000 лв.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички