Храсторези

Храсторези • Евтини и Професионални • Ниски цени • Koledzhikov.bg

Какво е храсторез?

С храсторез, познат още като ножица за храсти, може да оформяте живия плет на двора. Акумулаторен, моторен (бензинов) или електрически, този уред е ценен помощник на всички хоби градинари и професионални озеленители. С него удобно, прецизно и бързо ще режете листа и клонки с дебелина от 15 до 30 милиметра.

Принципът на работа с храсторез е прост. Кастренето се осъществява от два ножа с противоположни посоки на движение. По този начин попадналите между остриетата клони се прерязват. Някои модели са с ножове с двойно заточване, което означава, че могат да режат и в двете посоки при движение.

За удобство на потребителя съвременният храсторез е снабден с меки ръкохватки, функции за безопасна работа и дизайн, намаляващ вибрациите. По наличието на тези характеристики може да прецените качеството му.

Видове храсторези

Основните разлики между различните ножици за храсти и жив плет на пазара се изразяват в: 

● източник на захранване

● дължина на острието

● вид на ножа

● наличие на телескопична дръжка 

Според източника на захранване може да купите:

● Електрически храсторез 

● Акумулаторен храсторез

● Бензинов храсторез

Модерният електрически храсторез осигурява на потребителя неограничено време за работа, стига да има достъп до електропреносната мрежа. Акумулаторният е за предпочитане, когато търсите повече гъвкавост и неограничена мобилност. С такъв градински инструмент трябва да сте наясно колко заряд остава в батерията по време на употреба. За удобство някои марки предоставят резервна батерия в комплекта или опция да купите такава. Що се отнася до бензиновия храсторез, той е най-мощен и с него ще се справите бързо с подрязването на жилава храстова растителност.

Какъв храсторез предлагаме в магазин Коледжиков? 

В магазин Коледжиков предлагаме богат асортимент в широк ценови диапазон. Може да поръчате евтин храсторез, среден клас и за професионална употреба. С помощта на филтъра вляво може да търсите модели на конкретна марка. Например храсторез Щил, Райдер, Хускварна и т.н. Може да улесните процеса на пазаруване и като зададете ценови диапазон. Така бързо ще откриете наличните модели на желаната цена

Защо да ги купим храсторез от Коледжиков? 

Фирма Коледжиков има дългогодишен опит на пазара на градинска техника. При нас ще откриете качествени храсторези и ножици за жив плет на утвърдени марки като AL-KO, GreenWorks, BOSCH, HITACHI, KAWASAKI, MAKITA, STIHL, HUSQVARNA, MCCULLOCH, HONDA и много други. Осигуряваме бърза доставка, гаранционен и извънгаранционен сервиз и компетентна консултация. 

За да отговорим на изискванията на всички наши клиенти, предлагаме евтини български храсторези Райдер, PROCRAFT, Hyundai, WOLF GARTEN и на други марки за битова употреба, среден клас и професионални, с които може да постигнете отлична производителност. Лесно може да откриете желания храсторез, сортирайки продуктите по цена, производител и категория - електрически, бензинови или акумулаторни. Насреща сме и при нужда от съвет и мнение за даден конкретен храсторез. 

Категории

Свързани статии


Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички