Храсторези и ножици за жив плет

Храсторези и ножици за клони, храсти и трева • Цени • Коледжиков

Храсторези и ножици за жив плет

Какво представлява и как работи?

С ножица за храсти ще оформите живия плет на двора, който играе важна роля в изграждането на цялостната визия на вашата градина. Акумулаторни, моторни или с кабел, храсторезите са удобен помощник за рязане на листа и клонки с дебелина от 15 до 30 милиметра в диаметър. 

Кастренето се извършва от два ножа с противоположни посоки на движение. По този начин попадналите между остриетата клони се прерязват. Някои ножове са двойно заточени и могат да режат и в двете посоки при движение. Ножиците за жив плет имат меки ръкохватки, функции за безопасна работа и дизайн, намаляващ вибрациите.


Какви храсторези за клони предлагате?

Най-често срещаните неща, които разделят тези машини за поддръжка на жив плет са: 

● източника на захранване.

● дължината на острието.

● вида на ножа.

Храсторези според вида на захранване

При диференциране по източник на захранване са:

● Електрически

● Акумулаторни

● Бензинови

Кабелните храсторези имат неограничено време за работа, но трябва да имате непрекъсната връзка с електричество. Ножиците за жив плет на батерии дават неограничена мобилност, но трябва да сте наясно колко енергия Ви остава в батерията по време на употреба. Що се отнася до бензиновите, те са най-мощни и се справят с подрязването на жилава храстова растителност.

Защо да ги закупим от Коледжиков? 

Фирма Коледжиков има дългогодишен опит на пазара на градинска техника. При нас ще откриете качествени храсторези и ножици за жив плет на утвърдени марки като AL-KO, GreenWorks, BOSCH, HITACHI, KAWASAKI, MAKITA, STIHL, HUSQVARNA, MCCULLOCH, HONDA и много други. Осигуряваме бърза доставка, гаранционен и извънгаранционен сервиз и компетентна консултация. 

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, тъй като нашата система е устроена, така че да улесни максимално потребителите, позволявайки им да реализират поръчки без създаден акаунт. Разбира се може да се регистрирате, което носи допълнителни ползи, като история на поръчки и бърза покупка без въвеждане на данни, тъй като те се въвеждат еднократно при регистрацията.

Какви са начините за доставка?

Доставката на стоки е предвидена да задоволи максимално потребностите на всеки потребител. Ето защо се предлагат следните методи за доставка:

     o Получаване в офис на куриерска фирма.

     o Доставка до адрес чрез наш или външен куриер.

     o Лично приемане на стоката в наш магазин – Само за София и Варна!


Каква е цената за доставка?

Ние доставяме нашите стоки безплатно, стига цената им да е над 250 лева. Под тази сума се начислява такса за транспортиране. В някои някои редки случаи може да се добавят транспортни разходи за сметка на клиента, за което уведомяваме предварително.


В какъв период ще получим храсторезите?

Когато машината ни е налична я изпращаме към клиентите в рамките на 1 до 3 работни дни. Забавяне е възможно при непредвидени обстоятелства, липса на наличност или необходимост от внос, като максималният срок за изпълняване на поръчката е 30 работни дни.


В какъв ценови диапазон са продуктите в категория “Храсторези”?

Предлагат се множество модели, които се различават по типа на захранване, мощността, екстрите и начина на работа. Основно започват от 50 лв. за компактните машини и надхвърлят 3000 лв. за професионални акумулаторни ножици и моторни храсторези.

Как и кога можем да се свържем с Вас?

Отговаряме на въпроси и запитвания в социалните мрежи и на електронните ни адреси в рамките на работния ден. Докато на посочените по-долу телефони отговаряме по всяко време във всички работни дни.

● Варна, телефони: 0877 880 840, 0888 526 133, 052 30 35 90, 052 30 36 90

● София, телефони: 0887 201 700, 0879 027 917, 0879 027 918, 0885 479 918, 0889 722 581

● Електронна поща: sofia@kol-bg.com / varna@kol-bg.com

● Работното ни време е 

     ○ Варна

■ от Понеделник до Петък: 8.30 - 18.00 ч.

■ Събота: 8.30 - 14.00 ч.

■ Неделя: почивен ден 

     ○ София

■ от Понеделник до Петък: 9.00 - 18.00 ч.

■ Събота: 9.00 - 14.00 ч.

■ Неделя: почивен ден

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички