Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
35 лв. 3155 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Храсторези и ножици за жив плет

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 169 артикул(а)
Ножици за жив плет и храсторези | Топ цени от Коледжиков

Храсторез за перфектно оформени храсти

С ножица за храсти ще оформите живия плет на двора, който играе важна роля в изграждането на цялостната визия на Вашата градина. Акумулаторни, моторни или с кабел, храсторезите са удобен помощник за рязане на листа и клонки с дебелина от 15 до 30 милиметра в диаметър. Кастренето се извършва от два ножа с противоположни посоки на движение. По този начин попадналите между остриетата клони се прерязват. Някой ножове са двойно заточени и могат да режат и в двете посоки при движение. Ножиците за жив плет имат меки ръкохватки, функции за безопасност и дизайн, поглъщащ вибрациите.

Типове храсторези предлагани от koledzhikov.bg

Най-често срещаните неща, които разделят тези машини за поддръжка на жив плет са: източника на захранване; дължината на острието и вида на ножа.

Храсторези според вида на захранване

При диференциране по източник на захранване са:

  • Електрически;
  • Акумулаторни;
  • Бензинови.

Кабелните храсторези имат неограничено време за работа, но трябва да имате непрекъсната връзка с електричество. Ножиците за жив плет на батерии дават неограничена мобилност, но трябва да сте наясно колко енергия Ви остава в батерията по време на употреба. Що се отнася до бензиновите, те са най-мощни и се справят с подрязването на жилава храстова растителност.

Рязане с ножица за жив плет

Ножовете на храсторезите могат да бъдат разграничени по дължина. Разстоянието между отделните остриета също определя какъв вид клони могат да режат. И накрая, ножовете биват едностранни или двустранни. При едностранните се задвижва само единия нож, докато другия е неподвижен. При двустранните модели и двата ножа се движат едновременно в противоположна посока помежду си.

Купете своя храсторез от koledzhikov.bg. Ние предлагаме марки AL-KO, GeenWorks, BOSCH, HITACHI, KAWASAKI, MAKITA, STIHL, HUSQVARNA, MCCULLOCH, HONDA и много други.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички